[D4 ALL ]UCIĄŻLIWE piszczenie klocków hamulcowych S8 D4
[D4 ALL ]UCIĄŻLIWE piszczenie klocków hamulcowych S8 D4
Czesc wszystkim.
Tak jak w temacie , mam problem z piszczeniem hamulców podczas dojeżdżania w mieście do świateł , powiedzmy przy 15/20 hm/h zaczyna się pisk niesamowity.
Wymieniłem tarcze przednie na nowe +klocki , pomogło to może na 4-5 tyś . I znowu to samo poprostu straszna siara. Dojeżdzasz do świateł a tu pisk że każdy patrzy i nawet nie wiem co myśli
Audi s8 d4 2015 r aktualnie 90k przebiegu , tarcze zmienione gdzieś przy ~80k.
co tu robić z pacjentem?
Delikatnie pomaga jak jest po myciu , śmiem twierdzić że pisk jest troszke mniejszy . jutro wrzucę nagranie
Tak jak w temacie , mam problem z piszczeniem hamulców podczas dojeżdżania w mieście do świateł , powiedzmy przy 15/20 hm/h zaczyna się pisk niesamowity.
Wymieniłem tarcze przednie na nowe +klocki , pomogło to może na 4-5 tyś . I znowu to samo poprostu straszna siara. Dojeżdzasz do świateł a tu pisk że każdy patrzy i nawet nie wiem co myśli
Audi s8 d4 2015 r aktualnie 90k przebiegu , tarcze zmienione gdzieś przy ~80k.
co tu robić z pacjentem?
Delikatnie pomaga jak jest po myciu , śmiem twierdzić że pisk jest troszke mniejszy . jutro wrzucę nagranie
Felgi raz na jakiś czas pryskam krwawą felgą z RR customJacek82 pisze:Jaką chemią myjesz felgi?
[ Dodano: 2019-05-21, 16:26 ]
właśnie pisk jest przeraźliwy , straszny nie do zniesieniaKruger pisze:Klocek nie piszczy przy tarczy ale przy tłoczku przeważnie w zestawie z klockami jest smar który nakłada się od strony tłoczków u mnie był pisk przeraźliwy mechanik wyciągnął klocki nałożył ten środek z ate na tłoczki poskładał i cisza jak makiem zasiał