Witam wszystkich.
Problem dotyczy tego że po uruchomieniu sekcji update wszystko ok dopiero gdy mam bluetooth zresetować przy nim jest literka N a powinna być Y.
Nawet kiedy mimo tej literki chce wgrać softa to pisze ze nie ma oprogramowania w zmieniarce cd. Choć płyta jest. Mam softa od kolegi,, drago,,.
Nagrywalem płytę programem ultra ISO image burner, i deamon tool. Prędkość nagrywania od 4 do 16. Mimo to dalej posze że płyty nie ma. Pomocy.
![]() |
![]() |
[D3 04 4.2MPI/LPG ] Wgrywanie softa 5570
-
- Forum Audi A8
[D3 04 4.2MPI/LPG ] Wgrywanie softa 5570
Audi A8 D3 long wersja amerykańska
-
- Forum Audi A8
Re: Wgrywanie softa 5570
Po pierwsze to zweryfikuj jaki konkretnie jest komunikat bo zaznaczyłem powyżej dwie zupełnie różne od siebie wypowiedzi.wyspiarz1000 pisze:Problem dotyczy tego że po uruchomieniu sekcji update wszystko ok dopiero gdy mam bluetooth zresetować przy nim jest literka N a powinna być Y.
Nawet kiedy mimo tej literki chce wgrać softa to pisze ze nie ma oprogramowania w zmieniarce cd. Choć płyta jest. Mam softa od kolegi,, drago,,.
Nagrywalem płytę programem ultra ISO image burner, i deamon tool. Prędkość nagrywania od 4 do 16. Mimo to dalej posze że płyty nie ma.
Jeżeli jest napisane, że nie ma płyty to znaczy, że jest błąd odczytu danych z płyty CD - tu chyba nic więcej tłumaczyć nie trzeba.
Ale podejrzewam, że komunikat brzmi mniej więcej tak: "na wskazanym nośniku brak odpowiedniego pliku danych z którego można by wykonać aktualizację".
W tym wypadku oznacza to, że wersja softu w danym sterowniku jest co najmniej taka sama jak na nośniku (płycie CD) albo wyższa.
W tym wypadku system, bez dodatkowych czynności, nie zezwala na aktualizację.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-