![]() |
![]() |
[D2 98 2.8PB/LPG ] Problem z elektryką
[D2 98 2.8PB/LPG ] Problem z elektryką
witam mam taki problem jak odpale auto to trzesie mi nim jak by na wszystkie gary nie palił wyczytalem zeby podniesc maske w ciemnosci i zobaczyc czy kable nie maja przebicia i faktycznie mialy wymieniłem je lecz problem nie znikł nadal trzesie na wolnych obrotach i nie ma mocy podczas jazdy czy mam problemu szukac w swiecach czy cewkach dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 00:16 przez wojtas, łącznie zmieniany 2 razy.
wojtas
Kolego wykręć świece , masz ich tylko 6 , zobacz jak wyglądają , jak będą okopcone i wypalone to wymień . Podczas wyjmowania , możesz jeszcze sprawdzić po kolei jaką iskrę świece mają na swoich przewodach .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

świece jak nie wiesz jak sprawdzić lub jak ustawić przerwę to kup chociaż zwykłe mogą być najtańsze byle nowe, jak ustanie to masz odpowiedź, za 15-20 tys kupisz sobie patyny
PS. Jakie przewody kupiłeś ? nowe oryginały czy dobierałeś jakieś? bo to ważne pytanie
ja u siebie też miałem od nowości i jeden miał uszkodzenie, ale kupiłem komplet BOSCH i dopiero jest miodzio 8-)
PS. Jakie przewody kupiłeś ? nowe oryginały czy dobierałeś jakieś? bo to ważne pytanie
ja u siebie też miałem od nowości i jeden miał uszkodzenie, ale kupiłem komplet BOSCH i dopiero jest miodzio 8-)