manualne niebieskie S8 by pytlar
Mam do czynienia z Pytonami. Fajne auta ale...
Cięższe od D3, czuć to jak diabli. Przez to wolniejsze, więcej palą.
Mam do czynienia z:
3.2 VR6
4.2 V8 Pb
5.0 TDI
W12
Takie Pyton W12 ma od 0-200 ~23 sek. D3 W12 od 0-200 ma 17 sek. różnica: przepaść.
Auto w środku luksusowe, można się tam bez problemu usadowić.
Problemy z korozją, mniejsza komora silnika niż w D3, jeszcze mniej miejsca pod maską.
Większa masa powoduje szybsze zużywanie się układu hamulcowego.
Globalnie bardzo fajne auto ale d3 jeszcze fajniejsze.
Cięższe od D3, czuć to jak diabli. Przez to wolniejsze, więcej palą.
Mam do czynienia z:
3.2 VR6
4.2 V8 Pb
5.0 TDI
W12
Takie Pyton W12 ma od 0-200 ~23 sek. D3 W12 od 0-200 ma 17 sek. różnica: przepaść.
Auto w środku luksusowe, można się tam bez problemu usadowić.
Problemy z korozją, mniejsza komora silnika niż w D3, jeszcze mniej miejsca pod maską.
Większa masa powoduje szybsze zużywanie się układu hamulcowego.
Globalnie bardzo fajne auto ale d3 jeszcze fajniejsze.
i weź tu zrozum kobiete... dzisiaj wróciłem wyglancowaną furą bo przyjechali oglądać samochód a kobieta powiedziała mi, że kiedyś jej mówiłem, że niebieska niunia ma u mnie dożywocie i w sumie to nie powinienem jej sprzedawać... a lepszy (w znaczeniu nowszy i ładniejszy) samochód mimo wszystko sobie i tak kupimy
no i wczoraj przyjechał sympatyczny młody człowiek i postanowił zmienić swoje życie i kupić V8 z manualną skrzynią biegów... smutno się zrobiło, synek starszy się rozpłakał ale co zrobić, ile można jednym samochodem jezdzić jak było by mnie stać to by został, ale ile można mieć samochodów
także ogólnie autko sprzedane, młodego zaprosiłem żeby sie zapisał do forum bo można sporo się dowiedzieć ciekawych rzeczy mimo wszelakich kłótni
mnie teraz czeka sporo kłótni z kobita i cięzki wybór co kupić...
także ogólnie autko sprzedane, młodego zaprosiłem żeby sie zapisał do forum bo można sporo się dowiedzieć ciekawych rzeczy mimo wszelakich kłótni
mnie teraz czeka sporo kłótni z kobita i cięzki wybór co kupić...