drago_o pisze:Nie wiem, może to, że jutro przyjdę sobie taki ja, zorganizuje imprezę, powiem zapłać ktoś na fotografa 2tys, a potem się z nim podzielę i pójdę dalej.
Cytat:
wtedy bylbys nadal słaby w moich oczach , Foss zrobił to lepiej

zebrał kase na konkretne cele z których praktycznie nic nie zostało zrealizowane , wyszedł po całości na minusie i to sporo bo przecież jeszcze jego straty prywatne o których czytałem paliwo , czas, a jak czas to i pieniądz który tez gdzieś tam ładnie poobliczał itd , później ktoś inny to podsumował i wyszło ponad 2k na + już widzę minę tych którym zrobiło się wcześniej smutno i stali się "donatorami" , później zdecydował ze będzie oddawał każdemu jakieś tam śrubki - czego nie zrobił jak i organizatorzy orzekli ze przyszłego zlotu nie organizują co dla ciebie drago jest obojętne bo przecież na zloty nie przyjeżdżasz ale ok trzeba miedz swoje zdanie nawet jeśli jest głupie
no i ktoś postanowił zrobić coś by ludzie mogli znów się spotkać nie biora za to nic bo maja to w D chodzi o spotkanie fajnej grupy ludzi ,
fakty sa takie
nie nazywamy sie organizatorami bo nie ma takiej podstawy prawnej tak jak i nie było tych organizatorów nigdy bo jak by coś się wydarzyło to nikt by za to głowy nie dal co widziałem na zeszłym zlocie i by ustrzec się takiej odpowiedzialności nie nazywamy się organizatorami
kolejny fakt to ze jakaś tam kasa została którą można by spożytkować zgodnie z założeniami choćby zeszłego zlotu np na film którego nie było ale takie osoby jak ty maja to w D bo nie jeżdżą prawda czemu mamy położyć lachę na 2k ? to jakaś darowizna była , a możne to tzw należne hehehe?
a mi osobiście to wisi czy Damian ta kasę zwróci czy nie, widać ze czyta bacznie temat ale nie potrafi odpisać tak jak i na pw które dostał i odczytał , możne jest tak ze rzeczywiście jest na minusie i wszystko przedtem było złośliwym kłamstwem kumpli skąd ja tam mogę wiedzieć, w każdym razie ja osobiście spodziewałem się że odpisze od razu a teraz również osobiście mnie to wali jak zeszłoroczny śnieg cenniejsze dla mnie jest doświadczenie bo wiem z kim mam do czynienia choć szczerze nie mogę powiedzieć że znam Damiana bo widziałem ze 3- 4 x rozmawiałem kilka razy ale jak widać to czasem za mało
a i trzeba powiedzieć jeszcze jedno tych że organizatorów było chyba kilku nie tylko Damian ale z tego co mi wiadomo tu z dyskusji za finanse odpowiadał właśnie Damian dlatego pytanie o kwestie tych że pieniążków kierowane są do niego