Koledzy czy zderzaki w d3 po 1 lifcie 2007 rok w wszystkich wersjach silnikowych są takie same oczywiscie oprócz s8 mam 4.2 tdi z radarem miałem problem po kradzieży kratek na halogeny z zakupem odpowiednich zamówione były za krótkie musiałem kupić w aso i teraz sie zastanawiam czy kratki do disela są inne czy zderzak też i pytanie czy pod radar były wszyskie przygotowane
I jeszcze jedno pytanie na aledrogo są nowe zamienniki zdeżaka do d3 po 2 lifcie z kratkami i halogenami za 1800zł czy miał ktoś styczność z tym wyrobem jak z jego jakością i spasowaniem
[D3 preFL ALL ] Zderzak przód 2007r
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Tak, boczne dla diesla są inne, środkowa nie ma zależności czy PB czy ON, tylko w zależności czy jest radar lub nie.
Z tymi chińskimi w D3 nie miałem styczności, ale pewnie jakość plastyku słabsza od OE co normalne (miałem styczność w D2)
Kratki z 2 liftu do zderzaka z pierwszego nie pasują, przy 2 liftingu zależności są te same dla wersji silnikowych.
Nr części znajdziesz w ETCE, kup używki pod siebie, albo kup wg VINu nowe z ASO.
Z tymi chińskimi w D3 nie miałem styczności, ale pewnie jakość plastyku słabsza od OE co normalne (miałem styczność w D2)
Kratki z 2 liftu do zderzaka z pierwszego nie pasują, przy 2 liftingu zależności są te same dla wersji silnikowych.
Nr części znajdziesz w ETCE, kup używki pod siebie, albo kup wg VINu nowe z ASO.
Black Cars Matters
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Zderzaki sa rozne, numerów masz kilka (do tego dochodzą PDC czy nie, spryski czy nie itd) co nie znaczy, że nie mozna zalozyc innego, bo załozysz.
Tobie chodzi o zamiennik całego zderzaka nie tylko kratek ? Nie zakładałbym tego. Szukałbym całej OE używki albo nawet klejonego, i tak będzie trza przygotować i malować na nowo.
Co sie stalo z Twoim ? Nie da sie pospawać ?
Tobie chodzi o zamiennik całego zderzaka nie tylko kratek ? Nie zakładałbym tego. Szukałbym całej OE używki albo nawet klejonego, i tak będzie trza przygotować i malować na nowo.
Co sie stalo z Twoim ? Nie da sie pospawać ?
Black Cars Matters
Koledzy potrzebuje nr.om kratek zderzaka S8 d3 pierwszy lift oraz nr.halogenów do tych kratek
Ewenualnie czy ktoś nie posiada takiego zestawu w godnym stanie na sprzedaż.
Ciekawy jestem też waszych opini na temat wyglądu zderzaka A8d3 w pierwszym i drugim lifcie osobscie mi bardziej leży 1 ale przemyślę też wasze opinie z góry dzięki za pomoc
Ps czy to prawda że do zderzaka S8 w pierwszym lifcie jestę w stanie zamontować obie wersje kratek czyli okrągły i prostokątny halogen ale w zderzak po 2 lifcie już kratek z pierwszego nie założe
Ewenualnie czy ktoś nie posiada takiego zestawu w godnym stanie na sprzedaż.
Ciekawy jestem też waszych opini na temat wyglądu zderzaka A8d3 w pierwszym i drugim lifcie osobscie mi bardziej leży 1 ale przemyślę też wasze opinie z góry dzięki za pomoc
Ps czy to prawda że do zderzaka S8 w pierwszym lifcie jestę w stanie zamontować obie wersje kratek czyli okrągły i prostokątny halogen ale w zderzak po 2 lifcie już kratek z pierwszego nie założe
Wszystko o co pytałeś tu oraz telefonicznie masz już na PWKruger pisze:Koledzy potrzebuje nr.om kratek zderzaka S8 d3 pierwszy lift oraz nr.halogenów do tych kratek
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-