Witajcie. Mam pytanie, co to za element i do czego służy?
[D4 ALL ] Co to jest i do czego służy?
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
W MMI nic takiego nie mam. Pytanie, czy trzeba cos zakodoqac w vcds lub zielonym menu?
[ Dodano: 2021-09-17, 12:30 ]
Ps. Przy okazji, na wyswietlaczu MMI mialem informacje, gdy wlaczalem masaże tak jak na zdjeciu poniżej:
Kodowalem różne rzeczy w vc d s oraz green menu i niechcacy gdzies to wylaczylem. Masaże dzialaja, ale nie dziala sterowanie intensywnością itd. Same guziki sa aktywne (sprawdzone w vc d s). Ma ktoś pomysł/ radę jak to ponownie włączyć?
[ Dodano: 2021-09-17, 12:30 ]
Ps. Przy okazji, na wyswietlaczu MMI mialem informacje, gdy wlaczalem masaże tak jak na zdjeciu poniżej:
Kodowalem różne rzeczy w vc d s oraz green menu i niechcacy gdzies to wylaczylem. Masaże dzialaja, ale nie dziala sterowanie intensywnością itd. Same guziki sa aktywne (sprawdzone w vc d s). Ma ktoś pomysł/ radę jak to ponownie włączyć?
-
- Forum Audi A8
Niestety nie
Ustawienia, ktore pokazales nie mam, z pewnoscia to kwestia kodowania.
W czwartek mam umowionego elektryka na modyfikację mapy. Ma przy okazji uaktywnic mi rozpoznawanie znaków.
Dam znac, jakie będą efekty.
[ Dodano: 2021-09-20, 08:38 ]
Mógłby mi ktoś podeslac "long coding" z vcd sa potrzebuje pod fotele grzane, wentylowane z masażami pelna elektryka z pamięcią
Ustawienia, ktore pokazales nie mam, z pewnoscia to kwestia kodowania.
W czwartek mam umowionego elektryka na modyfikację mapy. Ma przy okazji uaktywnic mi rozpoznawanie znaków.
Dam znac, jakie będą efekty.
[ Dodano: 2021-09-20, 08:38 ]
Mógłby mi ktoś podeslac "long coding" z vcd sa potrzebuje pod fotele grzane, wentylowane z masażami pelna elektryka z pamięcią