Nowa ETKA 8.3
-
- Forum Audi A8
Uaktualnienie
Witam.
Jak pobrać uaktualnienie?! Wyskakuje mi jakiś komunikat o VPN/Proxy i nic się nie dzieje dalej....
Aktualizacja -> Baza danych -> Secure connection... - > Start online... i komunikat: The updates are downloaded directly from the server of LeCom informationsysteme BmBH in Germany. The use VPN/Proxy is highly recommended!
Klikam OK i pod DOWNLOAD UPDATES pokazuje "no" i wszystko robi się szare!!!!
Pytanie jeszcze o folder USERDATA/FGST bo po zainstalowaniu nie mam takiego!! Trzeba go samemu utworzyć?
!
Reszta działa OKI choć gdy szukam po VIN (cyt:"..."szukaj ID pojazdu" ale z usunięciem ostatnich numerów" a mam wauzzz8k3 nie znajduje mojego silnika - CJCD!!!
Pozdrawiam.
Jak pobrać uaktualnienie?! Wyskakuje mi jakiś komunikat o VPN/Proxy i nic się nie dzieje dalej....
Aktualizacja -> Baza danych -> Secure connection... - > Start online... i komunikat: The updates are downloaded directly from the server of LeCom informationsysteme BmBH in Germany. The use VPN/Proxy is highly recommended!
Klikam OK i pod DOWNLOAD UPDATES pokazuje "no" i wszystko robi się szare!!!!
Pytanie jeszcze o folder USERDATA/FGST bo po zainstalowaniu nie mam takiego!! Trzeba go samemu utworzyć?
!
Reszta działa OKI choć gdy szukam po VIN (cyt:"..."szukaj ID pojazdu" ale z usunięciem ostatnich numerów" a mam wauzzz8k3 nie znajduje mojego silnika - CJCD!!!
Pozdrawiam.
Jarek
Problem po instalcji Etki
Po instalacji zgodnie z instrukcją i próbie odpalenia pliku z podanego katalogu wyskajuje mi komunikat "No data directories found"
Czy może ktos pomóc jak to ogarnąć żeby działało?
P.S obraz płyty wrzucony w deamon tools
Czy może ktos pomóc jak to ogarnąć żeby działało?
P.S obraz płyty wrzucony w deamon tools