Witam,
czy w D4 istnieje możliwość wymiany licznika z US ( wartości w milach i kilometrach ) na EU ( same wartości w kilometrach )?
Jak tak to jaki może być orientacyjny koszt takiej usługi?
[D4 ALL ] Zmiana licznika USA - EU
Dokładnie 300zl ,powiem ci że wporządku są róznica jest minimalna jasnośc na ledach nie są tak jaskrawe jak orginalne są takie mleczne bardziej, mie to nie przeszkadza , nie będziesz żałował , ja sobie sam wymieniłem ,mapy i soft też samgrechut pisze:Zmieniałeś te liczniki wewnątrz lub znasz kogoś kto zmieniał? Ogółem czytałem troche o tych zamiennikach za 299zł ( wszędzie są te same ) i opinie są skrajne.bol133 pisze:możesz wymienić tylko jest to zbędne ,w MMI ustawisz sobie na europe , tarczki w liczniku możęsz sobie zamienić , pozdrawiam.
Jak rozumiem całą deskę trzeba było rozebrać żeby wymienić zegary? Duzo czasu Ci zeszło?bol133 pisze:Dokładnie 300zl ,powiem ci że wporządku są róznica jest minimalna jasnośc na ledach nie są tak jaskrawe jak orginalne są takie mleczne bardziej, mie to nie przeszkadza , nie będziesz żałował , ja sobie sam wymieniłem ,mapy i soft też samgrechut pisze:Zmieniałeś te liczniki wewnątrz lub znasz kogoś kto zmieniał? Ogółem czytałem troche o tych zamiennikach za 299zł ( wszędzie są te same ) i opinie są skrajne.bol133 pisze:możesz wymienić tylko jest to zbędne ,w MMI ustawisz sobie na europe , tarczki w liczniku możęsz sobie zamienić , pozdrawiam.