[D2 preFL ALL ] Podsufitka - wymiana materiału
[D2 preFL ALL ] Podsufitka - wymiana materiału
Powoli będę się przymierzał do zreanimowania odklejającej się podsufitki.
Przeszła mi przez głowę myśl, że może całkowicie wymienię materiał, bo obecny ma kilka uszkodzeń i zabrudzeń, no i nie wiadomo, jak się zachowa po wyciągnięciu z auta.
Czy ktoś ma doświadczenie w doborze materiału? Chodzi tutaj głównie o kolor, żeby zgrał się z resztą elementów. Podsufitkę mam obecnie szarą i zastanawiam się, czy materiał z poniższego linka będzie ok.
http://www.hurtowniatapicerska.pl/tkani ... szara.html
Może ktoś z Was przerabiał ten temat.
Przeszła mi przez głowę myśl, że może całkowicie wymienię materiał, bo obecny ma kilka uszkodzeń i zabrudzeń, no i nie wiadomo, jak się zachowa po wyciągnięciu z auta.
Czy ktoś ma doświadczenie w doborze materiału? Chodzi tutaj głównie o kolor, żeby zgrał się z resztą elementów. Podsufitkę mam obecnie szarą i zastanawiam się, czy materiał z poniższego linka będzie ok.
http://www.hurtowniatapicerska.pl/tkani ... szara.html
Może ktoś z Was przerabiał ten temat.
Oczywiście, że prościej, ale chodzi też o to, żeby zrobić coś samemu.
Po co wydawać kilkaset złotych, jak można kilkadziesiąt? Jeszcze trochę pieniędzy mnie będzie to A8 kosztowało, więc przy pierdołach szukam oszczędności.
Chociaż, gdyby w okolicy Poznania trafiła się jakaś podsufitka Alcantara to kto wie, czy bym nie wziął.
Po co wydawać kilkaset złotych, jak można kilkadziesiąt? Jeszcze trochę pieniędzy mnie będzie to A8 kosztowało, więc przy pierdołach szukam oszczędności.
Chociaż, gdyby w okolicy Poznania trafiła się jakaś podsufitka Alcantara to kto wie, czy bym nie wziął.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Pozwolę sobie odświeżyć. Wziąłem dzisiaj synka do garażu, pokazać auto, i z pozycji tylnej kanapy delikatnie zaparł się głową o podsufitkę, usłyszałem tylko dźwięk jak nadepnięcie butem na świeży śnieg i został odcisk na podufitce. Takie to tandetne? Z czego to jest? Mam nadzieję że chociaż delikatnie wróci do siebie to odkształcenie.