Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

Doposażenie w ekrany w fotelach tyl

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
ODPOWIEDZ
Marloztv
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Doposażenie w ekrany w fotelach tyl

Post autor: Marloztv » 17 lis 2024, 18:17

Cześć! Wszystkim jest to mój pierwszy wpis na tej grupie szukam pomocy!

Szukam osoby, która zakładała nowoczesne tylne ekrany w fotelach w Audi A8L D4 z 2015 roku, albo kogoś, kto zna się na takich rozwiązaniach i może polecić firmę lub osobę, która się tym zajmuje.

Zastanawiałem się nad montażem oryginalnych ekranów, ale na obecne czasy są one mało funkcjonalne – w końcu mało kto używa już DVD. W samochodzie mam tuner TV DVB-T2, więc zależy mi na tym, żeby nowe ekrany obsługiwały takie funkcje jak ten tuner i były podłączone do komputera Audi, żeby współpracowały z MMI. Jednocześnie chciałbym, żeby były dostosowane do dzisiejszych standardów – coś bardziej nowoczesnego i funkcjonalnego, co da się wykorzystać np. do aplikacji czy strumieniowania, a nie tylko do oglądania TV.

Nie szukam najtańszego rozwiązania – zależy mi na jakości i funkcjonalności. Jeśli ktoś ma doświadczenie z takimi modernizacjami albo zna kogoś, kto się tym zajmuje, będę bardzo wdzięczny za kontakt lub wskazówki!

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D4 (2009 - 2017)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl