![]() |
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] Jakie Visco
-
- Super Klubowicz
[D2 00 4.2PB/LPG ] Jakie Visco
Panowie potrzebuje szybko pomocy. Piszczy mi Visco i prawdopodobnie niebawem padnie.
I mam pytanie czy pasuje z 4.2 przed liftingiem???? lub 2.5 tdi ?????
Z góry dzieki z pomoc
I mam pytanie czy pasuje z 4.2 przed liftingiem???? lub 2.5 tdi ?????
Z góry dzieki z pomoc
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Widzę że nie chce się używać szukajki : http://www.a8team.pl/d2-42-visco-vt1831 ... ight=visco , http://www.a8team.pl/search.htm/4053236 ... c&start=25
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
I tak go wsadzę bo go mam i jestem ciekaw efektu,ale tak jak by ktos miał cos lepszego na mysli to czemu niepepi pisze:a po co ci lepsze ja taki mam i jakoś jest ok a było lato 2014 dość ciepłe

przejedziesz.kryhawrc pisze:Nie będę cudowal z jakim elektrycznym. Pytam tylko czy przyjadę jakoś 1000km
-
- Super Klubowicz
Byłem przed chwila zobaczyc co tam się dzieje. Ogólnie kiedy nim pokręciłem chodzil dosć ciasno. Nie chciał sie krecić. Wd40 i troche oleju i chodzi zdecydowanie lzej. Kiedy nim zakrece na postoju kreci sie chwile(tylko czy teraz nie za lekko???)
Rozgrzałem auto -powciskałem mu troche i niby nie urosło powyzej 90 stopni. Ale teraz na wolnych obraotach przy tych 90 stopniach moge bez wiekszych problemów zatrzymac wentylator ręka. Martwi mnie troche ze teraz moze za lekko chodzic(że nie wychłodzi)
To ze był spiety ciasno było chyba lepsze niż za luźny????? ;(
Rozgrzałem auto -powciskałem mu troche i niby nie urosło powyzej 90 stopni. Ale teraz na wolnych obraotach przy tych 90 stopniach moge bez wiekszych problemów zatrzymac wentylator ręka. Martwi mnie troche ze teraz moze za lekko chodzic(że nie wychłodzi)
To ze był spiety ciasno było chyba lepsze niż za luźny????? ;(
-
- Forum Audi A8
Re: [D2 00 4.2PB/LPG ] Jakie Visco
Witam, jak kupiłem auto visco po odpaleniu chodziło bardzo szybko,wiedziałem że coś z nim nie tak,zrobiłem 1200 km,teraz jak by sytuacja się poprawiła,może auto stało jakiś czas i teraz się ułożyło nie wiem w każdy razie mogę jak auto nie rozgrzane zatrzymać wiatrak dłonią, jedyna rzecz która mnie denerwuje to chałas delikatny wydobywający się pewnie z łożyska, czy ktoś miał podobną sytuację, pozdrawiam
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Po tych 1200 km visco na zimnym silniku pracuje znacznie wolniej
Dodano po 1 minucie 49 sekundach:
Po tych 1200 km visco na zimnym silniku pracuje znacznie wolniej