wysyłka kurierem - pytanie
wysyłka kurierem - pytanie
witam, musze wyslac 4 kola kurierem ale nie wiem jakim najtaniej. Ma ktos doswiadczenie w tej sprawie jak to zrobic (spakowac osobno czy jak) i jakie sa koszta takiej wysylki?
Kolego osobno każde koło zawiń folią przemysłową i wyślij wszystko razem , moim zdaniem jak nie zależy tobie na czasie ( do 2 dni roboczych ) wyślij pocztą .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Tommiszukaj kogoś znajomego kto ma firmę i podpisaną umowę z kurierem,to niech Ci wyśle a Ty oddaj mu kaskę i będzie dobrze ja tak wysyłałem oponki kolesiowi i za cztery 18' wyszło coś nie całe 50zł.Poczta wysyła tylko do 30kg.a potem pocztex,za paczkę 30.5kg.wysłaną przez pocztex zapłaciłem coś ponad 100zł.Musisz popytać bo mogło się coś pozmieniać od tamtej pory.
Tak dokładnie jak kolega wyżej napisał, nie wysyłaj DHL czy inną firmą bo zapłacisz jak za zboże i jeszcze będą chcieli żebyś spakował to na euro paletę, wejdź na google i wpisz: Kurier nazwę swojej miejscowości a na pewno coś znajdziesz, ja tak zrobiłem i za 4 felgi aluminiowe z oponami zapłaciłem 80zł tylko musisz je pakować po 2szt. czyli tak jak by 2 paczki po 40zł/szt.