Prawidłowo działać to powinno tak jak napisał FOSS (nieważne, czy lift, czy nie).
Nie wiem czy odnosi się to także do fotela kierowcy (tzn, czy grzeje dopiero gdy ktoś na nim siedzi - musiałbym sprawdzić), ale na pewno działa to na pozostałe (fotel pasażera i tylna kanapa (dopóki ktoś nie siądzie, nie grzeje)). Jak już pisałem przy okazji emulatora maty, tzw "widzenie" to obciążenie cca 12~15kg
dodatkowe wyposazenie samochodu
dice111, to znaczy że u mnie nie działa prawidłowo :?: :?:
to V8 też powinno mieć z naciskiem na fotel ogrzewanie ??
Wydaje mi się że nacisk na fotel mógł wejść w późniejszych wersjach .
Ja mam 94 rok autko i u mnie raczej takiego bajeru nie wprowadzili , nawet podłokietnika nie ma :mrgreen:
to V8 też powinno mieć z naciskiem na fotel ogrzewanie ??
Wydaje mi się że nacisk na fotel mógł wejść w późniejszych wersjach .
Ja mam 94 rok autko i u mnie raczej takiego bajeru nie wprowadzili , nawet podłokietnika nie ma :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Pisze na przykładzie swojego samochodu. Wydaje mi się, że to jak z poduszkami, będzie ściśle powiązane z matą. Być może było tak, że w samochodach bez poduch, gdzie nie stosowano mat, grzanie działało inaczej. Boczne poduszki weszły w standard dopiero bodajże w 96r (tylko "kurtyny" pozostał do końca za dopłatą).
Black Cars Matters
ja mam tylko 2 poduchy , w kierownicy i nad schowkiem ( chyba są) :mrgreen:
Nie zaglądałem tam , a faktycznie jeżeli masz poduszki boczne to masz czujnik nacisku dla poduszki i może pod to jest podłączone grzanie pupy :mrgreen:
Nie zaglądałem tam , a faktycznie jeżeli masz poduszki boczne to masz czujnik nacisku dla poduszki i może pod to jest podłączone grzanie pupy :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
daro72 pisze:Ja mam autko z 94 i też grzeją dopiero po zajęciu miejsca zarówno na fotelach z przodu jak i w kanapie z tyłu. Więc już nie wiem od czego to zleży?
sprawdź jeszcze raz te z przodu ale po dłuższym czasie
[ Dodano: 2011-02-13, 08:37 ]
niestety sporo racji w tym jest, lepiej webasto nagrzeje fotel niz grzanie wlaczoneMad_MAX pisze:Wracając do tematu wyposażenia , to ja nie wiem co wy się tak z tymi grzanymi stołkami :PP Osobiście uważam to za totalnie nie potrzebne , akurat kiedy mi jest zimno , to one zaczynają się włączać , a jak już mi pupcia się sama ociepli to one dopiero zaczynają grzać.
podczas odsniezania, najlepiej sie sprawdza w roli podgrzewacza czapki i szalika
(jak jade sam kładę na fotelu pasażera) albo ustawiam grzanie jak jadę po małżonkę
wtedy siada już na ciepłe
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020