[D3 ALL ] Kompresor zawieszenia - różne rodzaje
- club-iguana
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Panowie a ja miałem tez problem z kompresorem miałem dużo błędów kompresor chodził głośno i się przegrzewał dałem go do regeneracji wymienili mi cylinder tłok pierścienie i osuszacz naprawa 800zł wszystko teraz jest ok błedów nie ma oprócz jednego który mnie denerwuje a mianowicie: SYSTEM FUNCION TEST czy jakoś tak, pokazuje mi się w tedy żółta kontrolka autko z strzałeczkami i zazwyczaj dzieje się to przy odpalaniu, nie zawsze zgaśnie mi ta żółta kontrolka gdy sie ona zapala system jak by odcinał kompresor i nie pompuje przynajmniej tak mi się wydaje ponieważ jest w tedy sztywniejsza. Od czego Panowie może mi się to dziać raz kontrolka zgaśnie a raz nie. Dodam że kompresor mam od wczoraj po naprawie, może się nadal przegrzewa ponieważ jest na dotarciu. A może jakiś sterownik od zawieszenia jest uszkodzony i raz rozłącza system a raz jest ok jest coś takiego ??? BARDZO DZIĘKUJE ZA POMOC
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 21:23 przez domin1212, łącznie zmieniany 1 raz.
$$$Domin$$$
.
.
-
- Forum Audi A8
a ja za allegro kupiłem ori za 1tyś. zapodałem wcześniej link do niego przedwczoraj poszedł do montażu, dziś do wieczora albo w poniedziałek będę wiedział czy przeszczep się powiódł
[ Dodano: 2011-02-26, 06:17 ]
Panie i Panowie mam zaszczyt ogłosić że przeszczep kompresora się udał w 100% mała przeróbka mocowań i dorobienie kabli i autko unosi się i opada jak głupie aż się morda śmieje, niestety nie mam zdjęć z tego wydarzenia bo mechanik nie miał czasu się w to bawić w takie rzeczy. także jest sposób na nasze umęczone kompresory
[ Dodano: 2011-02-26, 06:17 ]
Panie i Panowie mam zaszczyt ogłosić że przeszczep kompresora się udał w 100% mała przeróbka mocowań i dorobienie kabli i autko unosi się i opada jak głupie aż się morda śmieje, niestety nie mam zdjęć z tego wydarzenia bo mechanik nie miał czasu się w to bawić w takie rzeczy. także jest sposób na nasze umęczone kompresory