a wygląda jak by miała z 775500 km :shock:Inter32 pisze:275500 tyś
![]() |
![]() |
Moje byle co
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Inter. tak szczerze to twoje auto wyglada jak specjalistyczny pojazd rolniczy :-/ . ale duzo w tym niestety twojej winy ,.. po pierwsze widziales, ze ktos laduje cie na mine wciskaja ten samochod ( no chyba ze byles po spozyciu i padlo na wzrok :-P ) ...
Niestety jest rowniez po drugie .. otoz masz ten pojazd ponad rok, a wyglada jakby nie mial "gospodarza" ...
Pewnie straciles serce do tej osemy, ale przy wiecej niz odrobine dobrej woli mozna ja chociaz wizualnie doprowadzic do jakiegos normalnego stanu,... :roll...
Niestety jest rowniez po drugie .. otoz masz ten pojazd ponad rok, a wyglada jakby nie mial "gospodarza" ...
Pewnie straciles serce do tej osemy, ale przy wiecej niz odrobine dobrej woli mozna ja chociaz wizualnie doprowadzic do jakiegos normalnego stanu,... :roll...
jejku kilka dobrych części na wymiane krem do skóry i troche czyściwa do tapicerk,i umyć wyczyść i już ,oczywiście chyba że mechanicznie jeszcze do naprawy jest to też by trzabyło ,niestety rzeczywistość jest taka ze to nie polonez TRUCK tylko bardzo efektowna limuzyna o którą trzeba dbać, jak chcesz mieć komfort to zadbaj o to....
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
No niestety z przykrością muszę stwierdzić i pierwszy raz coś takiego napiszę , ale ta A8 wygląda jak gówno :-/ :-/nynek16 pisze:,niestety rzeczywistość jest taka ze to nie polonez TRUCK tylko bardzo efektowna limuzyna
Inter to nie jest obraźliwe , ale albo masz totalnie w nosie to auto , albo żyjesz ze świadomością , że tak powinno wyglądać to auto :-/ :-/ Jest to naprawdę bardzo przykre i piszę to zupełnie poważnie , bo z samych zdjęć chce mi się płakać , jak można takie auto doprowadzić do takiego stanu :evil: :evil:
Osobiście wstydziłbym się jeździć takim autem

Jeśli jednak jest to twoja nie świadomość , to mówię to również z pełną odpowiedzialnością , że zafunduję Tobie z własnej kieszeni wosk do lakieru , który może jakkolwiek pomoże wyprostować to auto

z tyłu masz zamykanie i otwieranie zamka tylnej klapy na powietrze , z nadkola do tylnej klapy przy siłownikach idą takie wężyki jeden z jednej strony klapy , drugi z drugiej strony klapy .Inter32 pisze:centralny zamek tak buczy dziwnie
Może jakiś wężyk wylazł , temu nie działa central , tak samo było u mnie .
w bagażniku masz centralkę po lewej stronie sprawdź dokładnie czy wszystkie wężyki od podciśnienia przy centralce od zamka i czy przy klapie są połączone .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps:

Nie chciałem nic pisać, ale nie mogłem się powstrzymać. Nigdy w życiu nie kupiłbym samochodu w takim stanie, no chyba że świadomie kupowałbym auto do roboty (polonez:P) z myślą o przejechaniu jak największej ilości km z jak najmniejszym nakładem własnym. Jak się popsuje to się wtedy kupuje drugi a tego na złom. Do zdjęć mogłeś go chociaż umyć i nie fotografować "kwiatków" takich jak ta taśma na klamce. Szkoda tej A8 no i Tobie współczuję, że się tak wpakowałeś. Życzę Ci żebyś go doprowadził do porządku i cieszył się jazdą albo do żyda pchnął. Pozdrawiam!
mistrzu ratuj ją, nie łam sie
fotele ci nie pasują? to wio na allegro za 1,5 tysia masz bajka recaro a jak dobrze zachachmęcisz to ci dorzucą komplet boczków i pozbędziesz się tej obciachowej taśmy!!
dywany cała reszta do wyprania, niesprawny central? -- poradzi sobie z tym elektryk nawet taki domowy.
Porządna myjnia troche pasty tempo co by tanio było i bedzie jak ta lala:)
Nie masz kasy?? Za wszystko zapłaci MASTRERCARD.
Miny ludzi na mieście--- bezcenne.
Wystarczy trochę chęci, czasu i ładnej pogody---- a po tych zabiegach bedziesz mugł pisać ze ma 200tyś ...............a nie 1,200 tyś
fotele ci nie pasują? to wio na allegro za 1,5 tysia masz bajka recaro a jak dobrze zachachmęcisz to ci dorzucą komplet boczków i pozbędziesz się tej obciachowej taśmy!!
dywany cała reszta do wyprania, niesprawny central? -- poradzi sobie z tym elektryk nawet taki domowy.
Porządna myjnia troche pasty tempo co by tanio było i bedzie jak ta lala:)
Nie masz kasy?? Za wszystko zapłaci MASTRERCARD.
Miny ludzi na mieście--- bezcenne.
Wystarczy trochę chęci, czasu i ładnej pogody---- a po tych zabiegach bedziesz mugł pisać ze ma 200tyś ...............a nie 1,200 tyś