Witam ostatnio wyskoczył mi błąd, może ktoś wie jak temu zaradzić i co to oznacza? :
18265 Sygnał obciążenia
brak osprzętu / nie związany ze sprzętem
Dodam iż jest to błąd na skrzyni biegów. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
[D2 96 3.7PB/LPG ] VAG 18265 Sygnał obciążenia
- dariuszmuzyka
- Forum Audi A8
[D2 96 3.7PB/LPG ] VAG 18265 Sygnał obciążenia
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 10:37 przez dariuszmuzyka, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że będzie to miało związek ze sterownikiem skrzyni, a dokładnie z komunikacją między skrzynią a silnikiem. Musisz spróbować wykasować błędy i sprawdzić czy powrócą.
We dług moich kodów twój błąd to:
- - - - - 18265 P1857 4759 Sygnał ładowania - błędna wiadomość z silnika
Może to być związane z samym przewodem i napięciami które idą z silnika do skrzyni.
We dług moich kodów twój błąd to:
- - - - - 18265 P1857 4759 Sygnał ładowania - błędna wiadomość z silnika
Może to być związane z samym przewodem i napięciami które idą z silnika do skrzyni.
Dążenie do doskonałości.
dariuszmuzyka, ja Ciebie ostatni raz proszę abyś tagów nie wpisywał z palca tylko korzystał z rozwijanej listy która specjalnie do tego celu została tam utworzona.
Nie mam przyjemności w kasowaniu cudzych postów ani wyrzucania tematów do śmietnika ale o nazywaniu tematów piszę do Ciebie już któryś raz z rzędu.
Popraw proszę tytuł używając tagów z listy :!:
Jeżeli masz z tym problem to napisz do mnie albo najlepiej wprost do Admina MAD_MAX na PW.
Pozdrawiam, FOSS
Nie mam przyjemności w kasowaniu cudzych postów ani wyrzucania tematów do śmietnika ale o nazywaniu tematów piszę do Ciebie już któryś raz z rzędu.
Popraw proszę tytuł używając tagów z listy :!:
Jeżeli masz z tym problem to napisz do mnie albo najlepiej wprost do Admina MAD_MAX na PW.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-