Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 preFL ALL ] Przyciski na progu i przycisk na konsoli.

rekowsky
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 preFL ALL ] Przyciski na progu i przycisk na konsoli.

Post autor: rekowsky » 20 mar 2011, 08:51

witam. na progu od strony kierowcy po otwarciu drzwi mam dwa przyciski.jeden otwiera tylna klape a drugi?? jest wyrwany i nie wiem po co byl.wlew paliwa?? drugie pytanie to przycisk na konsoli nad radiem. jest narysowane siedzenie i strzałka w dół jak by na siedzisko.po wcisnieciu slychac jakis elektromagnes na srodku tylnej kanapy.jestem swieżym użytkownikem tej marki.pozdr

p.s. Nie bede zakladał koljnego tematu ale czy wam tez nie chce działac w audi osobna nawigacja?? taka w telefonie lub na szybe?? nawigacje w innych autach działąja pieknie lub gdy sie wyjdzie poza auto.gdy tylko wejde to zasieg znika lub jest zbyt słaby.

Awatar użytkownika
dzidzia
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: dzidzia » 20 mar 2011, 09:51

nawigacja nie działa bo są "pancerne szyby". musisz się podpiąć pod zewnętrzny gps najlepiej ale z tym może być tez kłopot bo teraz urządzenia rzadko kiedy mają wyjście na zewnętrzną antenę. To samo tyczy sie telefonu, tez raczej nie będzie działał.

Przycisk na konsoli służy do opuszczenia tylnych zagłówków przy cofaniu, gdy są uniesione i zasłaniają widok

A z przyciskami na progu to ci nie pomoge, bo ich nie mam i nie wiem do czego są :-P
quattro rulez
V8 no free rides, gas or ass!

http://www.motostat.pl/user-vehicles/15571

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2005
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Krzysztof

Post autor: 123mielony » 20 mar 2011, 10:01

rekowsky Przycisk o który pytasz służy do wyłączenia czujników ruchu w kabinie,żeby można było zostawić np.psa i zamknąć samochód pilotem.

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 20 mar 2011, 10:06

rekowsky pisze:narysowane siedzenie i strzałka w dół
Jeśli chodzi o to to przypuszczam że chodzi tobie o elektryczne zagłówki z tyłu

rekowsky
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rekowsky » 20 mar 2011, 10:28

123mielony pisze:rekowsky Przycisk o który pytasz służy do wyłączenia czujników ruchu w kabinie,żeby można było zostawić np.psa i zamknąć samochód pilotem.

ale masz na mysli ten w progu tak?? bo faktycznie ten na konsoli to moze byc od zagłówków.

Awatar użytkownika
123mielony
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2005
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Krzysztof

Post autor: 123mielony » 20 mar 2011, 10:45

Tak kolego te w progu, jeden od otwierania bagażnika a drugi od tych czujek co pisałem wcześniej.

rekowsky
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rekowsky » 20 mar 2011, 11:09

dziekuje wszystkim.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 20 mar 2011, 11:18

rekowsky pisze:p.s. Nie bede zakladał koljnego tematu ale czy wam tez nie chce działac w audi osobna nawigacja??...

I całkiem słusznie, że nie będziesz zakładał nowego tematu bo nie ma takiej potrzeby - wystarczy zacząć od czytania...
to forum jest poświecone praktycznie tylko i wyłącznie samochodom AUDI A8/S8 i przez te 2 lata swojego istnienia zgromadziło się w nim baaaaardzo dużo wiedzy - aby do niej dotrzeć wystarczy tylko chcieć (temat nawigacji poruszny był już kilkukrotnie)...
odsyłam do górnego menu, trzecia pozycja od lewej:
Szukaj

Ale przede wszystkim w pierwszej kolejności zapraszam do napisania kilku słów pod linkiem zamieszczonym poniżej:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p

Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl