no i sie stało , po dosc ostrej przejazdzce po miescie (nie wiem czy to jest wogóle powód) zaparkowałem auto i po 10 minutach ponownie uruchomilem a tu na Fisie bład poziomowanie lamp przednich ,pali sie abs i na obrotomierzu wykrzyknik z kółkiem i strzałką ,dodatkowo hamulec ręczny sie swieci tez :-x , r,ecznego nie moge załączyć ,tak jezdzilem po miescie , wyłączałem i włączałem auto kilka razy i nic , ale jak postało godzine to wszystkie usterki zniknęły , niestety po pół godziny znowu to samo i te same lampki sie swieca , wieczorem znowu nic sie nie swieci , co koledzy mi doradzą , wymieniać już auto :-D , taki żarcik heh , ale denerwujący , pytanie czy naprawde jest cos z poziomowaniem ale co od tego ma wspolnego abs i reczny ??
chrisvtr poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję, że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Tzw. [tagów] nie wpisujemy "z palca" - przy zakładaniu tematu masz tam ich całą rozwijaną listę i z niej należy wybrać odpowiedni.
Pozdrawiam, FOSS
![]() |
![]() |
[D3 03 ] Problem z poziomowaniem lamp, ABS, ręcznym
[D3 03 ] Problem z poziomowaniem lamp, ABS, ręcznym
Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 08:15 przez chrisvtr, łącznie zmieniany 1 raz.
Na początek podepnij VAG-a wszystkie z tych błędów powinny się pokazać, a może jeszcze coś doleci. Sprawdź jeszcze poziom wszystkich płynów i olei. Moim skromnym zdaniem raczej mało prawdopodobne aby wszystkiemu było winne poziomowanie lamp. Gdyby to było poziomowanie samochodu to prędzej.
Dążenie do doskonałości.
a ja stawiam na jedną przyczyne... "elektroniczny silnik hamulca postojowego" Ale bez odczytu błędów nic sie więcej powiedzieć nie da. Sprawdź czy chodź jedno koło zaciąga ręczny (po dźwięku).
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.