nieubłaganie zbliża się lato i ostatnio zaniepokoiła mnie pewna rzecz w klimatroniku. Nie mogę wyłączyć trybu ECON, klika wyłącz i po 1-2 sek się załącza. w temp. -5°C udało mi się wyłączyć ECON i było ok ale kiedy temp. jest wyższa załącza się z powrotem. z tego co się orientuje to ten tryb wyłącza sprężarkę klimatyzacji lub uruchamia się kiedy dzieje się coś z klimą, błędów żadnych nie ma, i mam pewne obawy że coś może niepokojącego się dziać a nie chce zostać na lato bez klimy
 nieubłaganie zbliża się lato i ostatnio zaniepokoiła mnie pewna rzecz w klimatroniku. Nie mogę wyłączyć trybu ECON, klika wyłącz i po 1-2 sek się załącza. w temp. -5°C udało mi się wyłączyć ECON i było ok ale kiedy temp. jest wyższa załącza się z powrotem. z tego co się orientuje to ten tryb wyłącza sprężarkę klimatyzacji lub uruchamia się kiedy dzieje się coś z klimą, błędów żadnych nie ma, i mam pewne obawy że coś może niepokojącego się dziać a nie chce zostać na lato bez klimy  czy to jest coś normalnego? może ktos mógłby mi przybliżyć jak to wszystko powinno być?
 czy to jest coś normalnego? może ktos mógłby mi przybliżyć jak to wszystko powinno być?dodaje że użyłem opcji szukaj i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi