[A8 D2 94] powineli mi autko
-
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
wspołczuje koledze straty autka wiadomo ze kazdy z nas dba jak najlepiej potrafi inwestuje i to nie małe pieniadze bo to w koncu nie maluch a tu sie znajdzie jakis cieć i wszystko szlag trafi
a z drugiej strony nie bardzo rozumiem jak kupujac auto tej klasy nie miec AC???? ja mam cały komplet OC+AC no nic pozdrawiam i mam nadzieje ze sie znajdzie
a z drugiej strony nie bardzo rozumiem jak kupujac auto tej klasy nie miec AC???? ja mam cały komplet OC+AC no nic pozdrawiam i mam nadzieje ze sie znajdzie
- 123mielony
- Super Klubowicz
PZU to Hieny!!! ja mam w Link 4 OC + AC w komplecie plus ochrona szyb itd 1400PLN:)
trzeba szukac a nie sie zalamywac bo powiedzieli ze 8TYs jak sie kupuje auto tej klasy to nie ma przebacz no chyba ze kazdy zarabia 7000 tygodniowo ti ma wyjebane czy mu auto zajebia czy nie:) bo kupi drugie
pierwsze co zrobilem po kupnie to telefon do ubezpieczyciela bylem w Liberty i przeniosłem sie z Audi tez do Liberty ale do czasu potem juz Link 4 i jestem do tej pory a znizki na AC leca juz 10% i 60% na OC:)) tak sie jezdzi:)
trzeba szukac a nie sie zalamywac bo powiedzieli ze 8TYs jak sie kupuje auto tej klasy to nie ma przebacz no chyba ze kazdy zarabia 7000 tygodniowo ti ma wyjebane czy mu auto zajebia czy nie:) bo kupi drugie
pierwsze co zrobilem po kupnie to telefon do ubezpieczyciela bylem w Liberty i przeniosłem sie z Audi tez do Liberty ale do czasu potem juz Link 4 i jestem do tej pory a znizki na AC leca juz 10% i 60% na OC:)) tak sie jezdzi:)
- 123mielony
- Super Klubowicz
repsol tylko żeby to nie było takie AC jak gdzieś czytałem że gość miał pełny pakiet na wszystko i od wszystkiego,po jesiennych powodziach zalało mu samochód po sam dach wystawał z pod wody coś około 10 cm.Gość poszedł do ubezpieczyciela zgłosić szkodę,to uzyskał taką odpowiedź że nie należy mu się odszkodowanie bo to nie była powódź tylko podtopienie a podtopienie nie jest objęte polisą.Według ubezpieczyciela powódź jest w tedy kiedy woda utrzymuję się trzy dni,a w tym przypadku tego samego dnia woda się podniosła i tego samego dnia opadła i co im zrobisz
Z tym AC to jest tez tak ze ubezpieczyciele nie chca dawac AC na auta powyzej 10 lat. Inna sytuacja jest gdy ubezpieczysz auto jezeli ma np 9 lat. Wtedy jezeli ktos kontynuuje AC w tej samej firmie z roku na rok to bedzie mial to ubezpieczenie. Jezeli jednak zdecyduje sie przejsc do innej firmy to juz moze sie pozegnac z AC.
Przynajmniej tak twierdzi Compensa.
Przynajmniej tak twierdzi Compensa.
PZU ubezpiecza bodaj do 12 lat. Ja swoje mam ubezpieczone UNIQA i oni ubezpieczają do 14 lat. Jest to chyba najstarsze auto które można ubezpieczyć u nas w Polsce. Są chyba dwie firmy na polskim rynku które ubezpieczają auta w tym wieku. Jeśli chodzi o drugą to nie pamiętam dokładnie co to za firma. Ja za pakiet AC+OC płacę coś koło 1200 pln.
Dążenie do doskonałości.