![]() |
![]() |
[D3 02 4.2MPI ] Padła zmieniarka
[D3 02 4.2MPI ] Padła zmieniarka
Witam pytanko mam.
Kto jest producentem zmieniarek do d3 z początku produkcji słyszałem że Panasonic.
Generalnie chodzi o to by nowy laser od producenta zakupić.
Gdyby ktoś więdzę w w/w temacie posiadał o informację proszę .
Pozdrawiam
Kto jest producentem zmieniarek do d3 z początku produkcji słyszałem że Panasonic.
Generalnie chodzi o to by nowy laser od producenta zakupić.
Gdyby ktoś więdzę w w/w temacie posiadał o informację proszę .
Pozdrawiam
Wiedzę może posiadać kolega Rafelek... pamiętam że On kiedyś walczył ze zmieniarkami w swoim D3 a te padały jak muchy jedna po drugiej (podobnież taki ich urok chociaż moja na szczęście na razie ciągle sprawna).datelos pisze:Gdyby ktoś więdzę w w/w temacie posiadał o informację proszę.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Foss.
Dzieki zaatakuję go na prw.
mazur6662
A zamiennik zmieniarki to gdzieś jest dość słono opisany , czytałem gdzieś w car audio ale nie pamiętam tematu, pewne jest że kilka stron- i w tym kierunku trzeba sie udać
A srodek zastepczy radiowy transponder Mp3( dźwięk tandeta ale gra to co sie chce słuchać)
Pozdrawiam.
Dzieki zaatakuję go na prw.
mazur6662
A zamiennik zmieniarki to gdzieś jest dość słono opisany , czytałem gdzieś w car audio ale nie pamiętam tematu, pewne jest że kilka stron- i w tym kierunku trzeba sie udać
A srodek zastepczy radiowy transponder Mp3( dźwięk tandeta ale gra to co sie chce słuchać)
Pozdrawiam.
jedynie jeszcze AMI pozostaje ale tanio nie jest 

Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Jeżeli będziesz chciał "usprawnić"/wprowadzić nowe oprogramowanie do auta to bez oryginalnej zmieniarki nie dasz rady.A tak dla laika elektronicznego mozna jakoś precyzijniej w kwestii ORI, ect.
model DVD obojętny aby to była "śmieciarka" co wszystko czytaJakiś opis Dot. modelu dvd gdzie i jak montowac

Do tego potrzebny jest interface:
http://www.naviservice.com.pl/?item=39&t=1303493095 PLUS robota taka: http://www.a8team.pl/topics28/2925.htm (u mnie to nie zadziałało)
lub
http://www.naviservice.com.pl/?item=225&t=1303493320 i tak właśnie u mnie hula. A wygląda tak:
W chwili obecnej pracuję nad podłączeniem cyfrowej TV ale byłem taki zdolny, że spaliłem tuner za wysokim napięciem (nie wiem jak mogłem to przeoczyć :-()
Jak już będę podłączał to założe nowy temat i porobię fotki.
CCCO A8 D2 4.2 '96 -> Allroad 2,7T '02 -> A8L D3 4.2 '04 - to wszystko już było.
- club-iguana
- Forum Audi A8
- club-iguana
- Forum Audi A8
Fianał. Wjechała zmieniara MP3( z allegro 600zł) , odblokowanie ASO i sprawdzenie czy nie pochodzi z nielegalnego źródła 200 zł.
I od paru dni gra i chuczy aż miło.
Zmieniarka z audi 2009 rok .
Co do serwisu Panasonic pan pewien poinformował mnie że Audi ma znak towarowy na zmieniarki i samego lasera mi nie sprzeadadzą tylko serwis
( w którym to producent zaleca wymianę elementu za cenę wziętą z kosmosu).
Pozdrawiam.
I od paru dni gra i chuczy aż miło.
Zmieniarka z audi 2009 rok .
Co do serwisu Panasonic pan pewien poinformował mnie że Audi ma znak towarowy na zmieniarki i samego lasera mi nie sprzeadadzą tylko serwis
( w którym to producent zaleca wymianę elementu za cenę wziętą z kosmosu).
Pozdrawiam.