Hmm, a gdzie można kupić?? Sam szukam od dłuższego czasu prawej kratki + obudowy halogenu, ale nie ma. Na allegro jest tylko jedna sztuka lewej.123mielony pisze:Kolego przecież nikt Ci nie karze tych kratek kupować w ASO cena faktycznie zaporowa,ale przecież można kupić dobrą używaną w przyzwoitej cenie i wszyscy będą zadowoleni.A Ty zaraz z ósemki chcesz robić calibre,ale to twój samochód i zrobisz z nim co zechcesz i ja na to nie mam wpływu.
[D2 FL ALL ] Kratki zderzaka
W zasadzie do nich pisalem i nawet odpisali, że załatwią, ale potem jakos urwali korenspondencje. Chyba sie przypomne w takim razie. Masz na myśli http://www.auto-plus.pl/ ? Napisz jak dojdzie, bo nie wiem czy mozna na nich polegac.
Nie do końca on tylko przyszły właściciel , potem , nowa osoba kupi takie auto i powie że to padaka , że BMW lub Mercedes to o wiele lepsze auto, że ma lepszą kulturę pracy gorszą od konkuręcji .salaj11 pisze:ja mam dzielone i jedna prawa słabo się trzyma i ciągle spada
wjechałem w małą zaspę i pojechałem do domu i tam zobaczyłem że jej nie mam, pierwsza myśl przecież to groszowa sprawa ale postanowiłem wrócić i jej poszukać
Znalazłem a wczoraj zamontowałem na mały patent żeby jej więcej nie zgubić - później zobaczyłem ile to g... kosztuje to się przeraziłem
Dzięki za uświadomienie
[ Dodano: 2011-02-02, 09:39 ]
kolega TheDaro3333, pcha siatkę w zderzaki, oleju w skrzyni nie chce wymieniać - jak będziesz tak dalej wystrzegać się kosztów to tylko ty na tym ucierpisz i twoje auto
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 15:53 przez mdamian, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Kolego szukaj na allegro kto rozbiera na części ten rocznik co Cię interesuję i dzwoń, jak gościowi zależy żeby sprzedać parę gratów to wystawi Ci same kratki.sinus pisze:Hmm, a gdzie można kupić?? Sam szukam od dłuższego czasu prawej kratki + obudowy halogenu, ale nie ma. Na allegro jest tylko jedna sztuka lewej.
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
http://moto.allegro.pl/audi-a8-lift-kra ... 18309.html
Prawa trafiona, jeszcze lewa... :-D
[ Dodano: 2011-03-25, 09:43 ]
A więc już mam wyposażony zderzak w oryginalne krateczki i to w rozsądnych pieniądzach dzięki koledze "cinek_8_6" i 3 miesięcznej cierpliwości :-D
PS. Siatka którą chciałem montować to faktycznie tandeta i wiocha...odradzam każdemu :oops:
Pozdrawiam
Prawa trafiona, jeszcze lewa... :-D
[ Dodano: 2011-03-25, 09:43 ]
A więc już mam wyposażony zderzak w oryginalne krateczki i to w rozsądnych pieniądzach dzięki koledze "cinek_8_6" i 3 miesięcznej cierpliwości :-D
PS. Siatka którą chciałem montować to faktycznie tandeta i wiocha...odradzam każdemu :oops:
Pozdrawiam
O ile dobrze kojarzę to szukasz całych (jednoczęściowych)...cinek_8_6 pisze:podstawa to zadowolony klient :lol: hehe
a ja teraz musze upatrzyc juz tylko lewą sztuke (dzieki koledze TheDaro3333) i bedzie komplet
ja zdaje się mam lewą w swojej rozbitej eSie - sprawdzę po weekendzie i dam Ci znać.
Jak możesz to rzypomnij mi się na PW.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-