czy po nr VIN można sprawdzić czy w samochodzie jest pakiet comfort ??
mam zamykanie samochodu kluczykiem i nigdy mi nie domykało szyb .
chcę zakupić alarm z tym sterownikiem comfortu i założyć i czy nie będzie problemu ?
http://moto.allegro.pl/super-autoalarm- ... 72465.html
[A8 d2 94] pakiet comfort
[A8 d2 94] pakiet comfort
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Panowie w A8 nie ma czegoś takiego jak moduł komfortu. Takie rzeczy to tylko w paskach czy A4,A6 itp u nas komputer jest tak rozbudowany że jeden moduł nie ogarnia całej elektroniki i wyposażenia. (info od elektronika samochodowego).
Jeżeli masz auto z pilotem na podczerwień (jeden guzik) nie będą się zamykały same okna. Jak dołożysz alarm to będzie wszystko zamykało się automatycznie. Kolega tak ma w A8 95r.
U mnie w 97r mam już pilota radiowego i jak przytrzymam guzik otwierania dłużej to okna otwiera automatycznie, jak zamykam i przytrzymam domknie wszystko również.
Jeżeli masz auto z pilotem na podczerwień (jeden guzik) nie będą się zamykały same okna. Jak dołożysz alarm to będzie wszystko zamykało się automatycznie. Kolega tak ma w A8 95r.
U mnie w 97r mam już pilota radiowego i jak przytrzymam guzik otwierania dłużej to okna otwiera automatycznie, jak zamykam i przytrzymam domknie wszystko również.
chodzi o to że mam kluczyk bez guzików , sam kluczyk taki jak audi 80 ma .Lechu pisze:Przytrzymaj w pozycji zamykania kluczyk i powinno się domknąć.
no ale oki , wrzucę auto-alarm to będę miał domykanie szyb , ciekawe czy coś innego nie zacznie wariować .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: