[D2 '99] Navi - zmiana języka, mapy Polski
- jartur1983
- Forum Audi A8
[D2 '99] Navi - zmiana języka, mapy Polski
czesc chlopaki. moze juz ten temat byl na forum ale nie umialem go znalezc, mianowicie czy da sie zmienic jezyk w navi na angielski, o polskim nie mysle, bo wiem ze na pewno nie ma ale chcialbym zmienic chociaz na angielski, nie wiem czemu ale jakos mnie razi ten niemiecki.
Drugie pytanie(tez pewno sie juz pojawilo) czy jest i w jaki sposob mozna dostac nawigacje(plyte) na polske. pozdrowienia
Drugie pytanie(tez pewno sie juz pojawilo) czy jest i w jaki sposob mozna dostac nawigacje(plyte) na polske. pozdrowienia
Ostatnio zmieniony 31 sty 2011, 11:10 przez jartur1983, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie można jakoś tego urządzenia rozkodować lub wgrać innej mapy , albo wgrać softa z PL językiem ?? Na pewno ktoś coś takiego robi , żyjemy w czasach komputerów .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Zadzwoń do tego gościa , on ci wszystko wyjaśni i wyceni wypaloną płytkę ;-) .............będzie i navi i lektor po polsku :mrgreen: 603 222 095
http://allegro.pl/nawigacja-audi-a6-a4- ... 84209.html
[ Dodano: 2010-12-17, 16:10 ]
http://allegro.pl/nawigacja-audi-a6-a4- ... 84209.html
[ Dodano: 2010-12-17, 16:10 ]
niedługo to i pompowanie kół w A8 bedziem komputrem dziełaćdaro72 pisze:ię wiązało by się to z przeprogramowaniem komputera
-
- Super Klubowicz
jezyk w navi da sie zmienic na angielski, jeden warunek w czytniku musi byc plyta z mapa. Wtedy wchodzisz w menu i zmieniasz jezyk.
Jesli chcesz polski do non dx to owszem da sie zrobic. Kosztuje ok 250zl, zerknij na alledrogo...
Jesli chcesz polski do non dx to owszem da sie zrobic. Kosztuje ok 250zl, zerknij na alledrogo...
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
- jartur1983
- Forum Audi A8
czy komus moze udal sie sposob ktory zaproponowal mad max bo mi niestety nie, wypalilem juz moze z 10 plyt i nic caly czas wyskakuje ze jest bledna plyta. Nie wiem czemu gdyz robilem wszystko zgodnie z instrukcjami poza tym ze nagrywalem z predkoscia 8x a nie jak pisal mad max 4x gdyz juz nawet nie produkuja plyt na ktorych mozna nagrywac 4x. troche kiedys siedzialem w kompach i wydaje mi sie ze nie ma to wielkiego znaczenia ale byc moze sie myle
Czego chcieć więcej
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Kolego Darek już Ci napisał że do tego rocznika nie ma map no chyba że autko masz z grudnia,ale to tez nie jest normą bo z tego co wyczytałem to non dx trafiają sie nawet w audiczkach z 2001r.jartur1983 pisze:czy komus moze udal sie sposob ktory zaproponowal mad max bo mi niestety nie, wypalilem juz moze z 10 plyt i nic caly czas wyskakuje ze jest bledna plyta. Nie wiem czemu gdyz robilem wszystko zgodnie z instrukcjami poza tym ze nagrywalem z predkoscia 8x a nie jak pisal mad max 4x gdyz juz nawet nie produkuja plyt na ktorych mozna nagrywac 4x. troche kiedys siedzialem w kompach i wydaje mi sie ze nie ma to wielkiego znaczenia ale byc moze sie myle
-
- Super Klubowicz
Włóż jakąkolwiek płytę i wtedy zaprotestuje odpowiednim komunikatem. W DX powinien poprosić o włożenie płyty DX, czyli przyjrzyj się czy w komunikacie wystepuje DX.
Nie pamiętam też czy występowały DX bez kompasu. W każdym razie jeżeli masz kompas to raczej DX.
Ale w roczniku 1999 raczej bym obstawiał non-DX.
Nie pamiętam też czy występowały DX bez kompasu. W każdym razie jeżeli masz kompas to raczej DX.
Ale w roczniku 1999 raczej bym obstawiał non-DX.