Ha ha ha jaka masakra ! normalnie porażka ja bym w to nie wsiadł nawet bym koło tego nie stanął ! a cena to normalnie kosmos kogoś nieźle coś boli ! Batmobile jak się patrzy !
Wiejski Tuning Audi
zobaczcie opis jest najlepszy :mrgreen: :mrgreen:
http://otomoto.pl/mitsubishi-colt-gti-c ... 82745.html
[ Dodano: 2011-05-20, 20:30 ]
no i to zdjecie własciciela mówi samo za siebie :mrgreen: :mrgreen:
http://otomoto.pl/mitsubishi-colt-gti-c ... 82745.html
[ Dodano: 2011-05-20, 20:30 ]
no i to zdjecie własciciela mówi samo za siebie :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, 22:06 przez glinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem tu nowy i tak sobie przejrzałem ten dział...jednocześnie śmiech i płacz :-D
A "Glince" proponuję słownik ortograficzny poczytać, przynajmniej te podstawowe słówka ;-) Przepraszam Kolego ale jesteśmy Polakami, szanujmy się i piszmy po polsku a nie po "polskiemu", jest to forum publiczne i na pewno milej czyta się posty pisane w języku polskim ;-) Pozdrawiam.
A "Glince" proponuję słownik ortograficzny poczytać, przynajmniej te podstawowe słówka ;-) Przepraszam Kolego ale jesteśmy Polakami, szanujmy się i piszmy po polsku a nie po "polskiemu", jest to forum publiczne i na pewno milej czyta się posty pisane w języku polskim ;-) Pozdrawiam.
a ty polaczku jestes taki doskonały i nigdy nie popełnasz bledow :?: jestes tu nowy poczekamy i poczytamy twoje wypowiedzilukaszzan pisze:Jestem tu nowy i tak sobie przejrzałem ten dział...jednocześnie śmiech i płacz :-D
i zmien profil bo jezdzisz volvo s60 d2 :mrgreen:
Nie jestem doskonały, idealny bo takich ludzi nie ma.. Nie chcę tu nikogo obrażać bo nie o to chodzi. Moim zdaniem, udzielając się na publicznych forach powinno się stosować PODSTAWOWE zasady ortograficzne. Jeśli ktoś ma dysortografię to ok, takim ludziom się wybacza ale jeżeli ktoś tylko i wyłącznie z powodu swojego niechlujstwa wali byki w co drugim poście to świadczy to o braku szacunku dla ludzi czytających tematy. Może nie każdemu to przeszkadza ale mnie to gryzie w oczy. Napisałem to co myślę bo jestem szczery, a czy Ty "Glinko" zaczniesz pisać poprawnie podstawowe wyrazy czy też nie, mnie to nie interesuje, Twoja sprawa. Napisałem to żebyś miał tylko świadomość, że walisz byki w co drugim poście bo może nie zwracasz na to uwagi ;-) Tyle z mojej strony.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof