AEG
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] TELEFON AEG 97r
[D2 preFL ALL ] TELEFON AEG 97r
witam. posiadam ten model tel i niestety nie chce sie wlaczyc. wsunąłem karte i jedyne co nastepuje po wcisnieciu on/off to krótki dzwiek. mial ktos juz z takim czyms doczynienia??
AEG![Obrazek]()
AEG
Jak odpalisz tel bez karty on grzecznie Cię o nią poprosi. Co do kart to u mnie śmiga simplus.
Przy okazji.. Czy aby rozmawiać przez niego na głośnomówiącym ( przez glosnik w słupku ) konieczna jest podstawa telefonu? Brakuje mi tej części montowanej w podłokietniki i nie mam pojęcia jak ten głośniczek uaktywnić. Przez słuchawkę tel działa.
Może ktoś ma na zbyciu taką podstawę?
Przy okazji.. Czy aby rozmawiać przez niego na głośnomówiącym ( przez glosnik w słupku ) konieczna jest podstawa telefonu? Brakuje mi tej części montowanej w podłokietniki i nie mam pojęcia jak ten głośniczek uaktywnić. Przez słuchawkę tel działa.
Może ktoś ma na zbyciu taką podstawę?
A8 ABZ; ACQ NG
a ja dziś zaszalałem i kupiłem starter playa za 5zł, włozyłem i o dziwo działa 8-), nawet se pogadałem z kumplem, normalnie szał, słuchawka wielkości cegły a jak cieszy :-P
Teraz mam pytanie czy idzie zmienić ten szkopski język na ludzki np angielski lub amerykancki :roll: i czy da sie słać sms z tego cuda, bo jak wpisałem sprawdzenie konta to mnie wywalał bitte number i kiszka, musze w 10 dni doładować konto a nie wiem jak to za bardzo zrobić, jak wyłamie karte sim z tej dużej to już jej nie wsadze do słuchawki :-/
Teraz mam pytanie czy idzie zmienić ten szkopski język na ludzki np angielski lub amerykancki :roll: i czy da sie słać sms z tego cuda, bo jak wpisałem sprawdzenie konta to mnie wywalał bitte number i kiszka, musze w 10 dni doładować konto a nie wiem jak to za bardzo zrobić, jak wyłamie karte sim z tej dużej to już jej nie wsadze do słuchawki :-/