[D3 ALL ] Końcówki tłumika
Trafiłeś w 10-tkę... leżę w Bródnowskim... mam tutaj jednego "światłego" neurochirurga i jego nazwisko podobno ma czynić cuda...and808 pisze:... zycze Ci zdrowia, mam nadzieje, ze nie jestes na Kondratowicza...
nawet nie wiem czy chcę wiedzieć dlaczego tak piszesz ale jakby co to żeby nie śmiecić to wrzuć mi to na PW.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
spedzilem tam kiedys 3 tygodnie. jedne co moze Cie wyleczyc to bunondol. jest tam kilka fajnych (w sencie pomocnych pielegniarek) najprzyjemniejsza jest Pani Wanda - nie ma jej na noc. jest tez Pani Sierzant (niby taka ostra, ale zawsze pomoze)...
o lekarzach sie nie wypowiem, bo jestem o niebo lepszy od nich, pomimo, ze nigdy nie bylem na akedemii medycznej
w kazdym razei pros bunondol na noc.
o lekarzach sie nie wypowiem, bo jestem o niebo lepszy od nich, pomimo, ze nigdy nie bylem na akedemii medycznej
w kazdym razei pros bunondol na noc.
No cóż, trochę to trwało bo ze zdrowiem cięgle jakieś perypetie ale jest... nowy wydech w moim D3 :lol:jojo-jar pisze:Pytanko do FOSSa i jak ruszyles coś z tymi tłumikami w swojej audi?? Bo u mnie zero postępu. Daj znac czekam
Więcej fotek tutaj: http://www.a8team.pl/topics5/3999,115.htm
Dodam od razu że nie jest to ori wydech od S8 D3 tylko robiony na moje specjalne zamówienie i zbliżony wygladem do białego S8 Mariani 8-)
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 09:10 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Odgłos zmienił się diametralnie bo jak pisałem wcześniej to właśnie dźwięk wydechu był elementem podstawowym w tej przeróbce.skipper pisze:Wyglada to zaj...iscie,mam pytanie bo tez mysle o wydechu,
czy odgłos sie zmienił bo mysle raczej nie o końcówkach ale o brzmieniu,np.ala Maserati Quattroporte,czy jest opcja aby cos w tą stronę pokombinować?
W tej firmie w której to robiłem zrobią Ci tak jak będziesz chciał czyli wygląd wg. Twojego widzimisię i dźwięk również... jak będziesz chciał żeby to brzmiało jak Quattroporte albo Lambo to tak właśnie będzie i dźwiękiem wydechu będziesz zabijał w locie przelatujące obok muchy :mrgreen:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Koszt wydechu około 3kpln...leon33fr pisze:FOSS ile kosztowala jak mozna wiedziec ta impreza???
piszę około gdyż po pierwsze cena końcowa zależy od konkretnego kształtu wydechu jaki sobie zaczysz a po drugie dlatego, że z racji pracy w branży i wielu w niej znajomych często udaje mi się otrzymywać dodatkowy rabat ;-)
Mój wydech należy do tych raczej droższych bo wszystko było robione ręcznie (tłumiki oraz końcówki wydechu) i pasowane pod moje auto (kąty podcięcia, fazowania... wielkość i kształt owala pasowane pod kształt zderzaka) 8-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-