ValetPro ph neutral , nie zmywa wosków i dla bieżącej kosmetyki w sam raz.tomi5 pisze: BiLu, Co to za pianka której używałeś na myjce, sprawdza się to??
S8 manual
Lato 245/40/19 i mam porównanie do zimówek (245/45/18) - na eSkowym zawieszeniu różnica jest minimalnie wyczuwalna ze wskazaniem na nieco wyższy komfort 18".Szopen pisze:Bilu jaki rozmiar opon masz na 19?? Jest duża różnica między 19 a 18 w komforcie?
Różnica na tyle mała, że nie rekompensuje wrażeń estetycznych ;-)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Od kiedy mam D2 zawsze chodziły za mną te kołasebos17 pisze:Teraz auto wygląda tak samo jak cała reszta A8/S8 :-P Już mi się opatrzyły multispoke, ale przyznam, trudno znaleźć coś ładniejszego do D2
Twoja na BBSach miała ten fajnych charakter i była niepowtarzalna ;-)
Korketa lakieru robiona była mechanicznie daaawno temu (2 lata chyba będzie). Od tego czasu poprawiła się moja świadomość dbania o lakier. Do zdjęć to w zasadzie ją tylko umyłem i nieco odżywiłem cherryglazem - na glinkowanie, woskowanie etc. nie było czasu i warunków pogodowych niestety.as-met pisze:BiLu, Polerke lakieru robiles recznie czy maszynowo ? efekt naprawde super , chyba dzisiaj kupie dobry wosk i popracuje.
jest taka pasta 3M poleruje się na sucho
http://allegro.pl/mleczko-pasta-3m-blek ... 48846.html
która czyni cuda mogę ją polecić
tylko uwaga na plastiki bo można przypalić :-P
http://allegro.pl/mleczko-pasta-3m-blek ... 48846.html
która czyni cuda mogę ją polecić
tylko uwaga na plastiki bo można przypalić :-P
Chyba bardziej związane jest to z tym, że do 20" w D2 trzeba przyzwyczaić oko. Mnie 19" już się opatrzyło. Większy profil raczej pogorszyłby efekt, poza tym 265/35/20 to i tak lekki nadwymiar dla D2. Raczej popracuję nad ET, bo BBSy miały 35 przy 8,5" szerokości, tu jest 46 przy 9" i przydałoby się nieco koła wypchnąć na zewnątrz (zwłaszcza z tyłu jakieś 25 mm).sinus pisze:Mi się multispoki podobają, duże koła również. Ale w tym przypadku jest za mało gumy i koła jak dla mnie wyglądają trochę gorzej. Może z większym profilem byłoby lepiej albo 19ki. Zgadzam się też z głosem wyżej, że bbs nadawały bardziej unikalny charakter.
Pozdrawiam,