Klubowicze czym się zajmujecie ?
Witam, ja zajmuje się budowlanką, a konkretnie wykonuje wylewki tynki.
Pozdrawiam
http://www.floormix.yoyo.pl/
Pozdrawiam
http://www.floormix.yoyo.pl/
- martinezzg
- Super Klubowicz
Kolega chcial tylko zaproponowac preferencyjne dla klubowiczow ceny paliwka :mrgreen: ... przy malej negocjacji mozliwa dostawa do domu ... :-P :-Pdaro72 pisze:Ja z paliwami mam tyle do czynienia co tankowanie moich autek i kilka tys. litrów oleju opałowego do pieca.martinezzg pisze:a ja zajmuję się paliwami - hurt detal..... ktoś z branży na forum....? zapraszam
Sory za mały oftop.
- martinezzg
- Super Klubowicz
no z dostawą do domu to nie :lol: :lol: :lol: ale kolegą z okolicy zawsze chętnie rabatu udzielę :lol: :lol: :lol: :lol:rubio pisze:Kolega chcial tylko zaproponowac preferencyjne dla klubowiczow ceny paliwka :mrgreen: ... przy malej negocjacji mozliwa dostawa do domu ... :-P :-Pdaro72 pisze:Ja z paliwami mam tyle do czynienia co tankowanie moich autek i kilka tys. litrów oleju opałowego do pieca.martinezzg pisze:a ja zajmuję się paliwami - hurt detal..... ktoś z branży na forum....? zapraszam
Sory za mały oftop.
A8>eSka
a czemu tylko z okolic ?? jak by ktoś przejazdem był to rabacik go ominie :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:martinezzg pisze: kolegą z okolicy zawsze chętnie rabatu udzielę :lol: :lol: :lol: :lol:
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Doradca serwisowy ASO Ford wcześniej Toyota docelowo AUDI :mrgreen:
Z wykształcenia Technik Mechanik Pojazdów Samochodowych (wykorzystuje to tylko do prac przy swoim wozidle ) Studiowałem kiedyś transport ale przerwałem na 3 roku bo......... w sumie nie ważne mam teraz Żonę i Syna :D
Z wykształcenia Technik Mechanik Pojazdów Samochodowych (wykorzystuje to tylko do prac przy swoim wozidle ) Studiowałem kiedyś transport ale przerwałem na 3 roku bo......... w sumie nie ważne mam teraz Żonę i Syna :D
Audi 80 B4-było
Audi A6 C4 - jest
Audi A8 D2 - ...... będzie na 100 %
DORADCA SERWISOWY ASO AUDI & VW
Audi A6 C4 - jest
Audi A8 D2 - ...... będzie na 100 %
DORADCA SERWISOWY ASO AUDI & VW
- martinezzg
- Super Klubowicz
no szkoda ..ale olej pewno wozicie więc czekam na tanka pod stacjątomdro666 pisze:Marynarz - pływam na tankowcu. Niestety bardzo rzadko wozimy benzynę:-(
[ Dodano: 2011-06-20, 20:39 ]
ależ oczywiście nie ..a nawet zdecydowanie NIE !!! :wpale: :wpale: :lol: :lol: :lol:mdamian pisze:a czemu tylko z okolic ?? jak by ktoś przejazdem był to rabacik go ominie :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:martinezzg pisze: kolegą z okolicy zawsze chętnie rabatu udzielę :lol: :lol: :lol: :lol: