[D3 04 ] tylny zderzak
Po miesiącu, zrodziło mi się jeszcze jedno pytanie - czy ta część zderzaka od listwy z czujnikami w dół nie jest przypadkiem wymienna ? Na stronie Hofele widać sprzedawaną przez nich tylko tę właśnie część ...
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 07:48 przez jaro_alfa, łącznie zmieniany 1 raz.
Skręcany albo spięty na spinki - można to rozebrać podobnie jak w D2-ce.jaro_alfa pisze:... czy przypadkiem ta część zderzaka od listwy z czujnikami w dół nie jest przypadkiem wymienna ?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
planuje zdjąć tylny zderzak żeby zobaczyć ocb z czujnikami parkowania czasami rozłącza sie prawy tylny środkowy czujnik , a w zasadzie to rzadko teraz działa , a na ogół nie działa ;p
na początek przełożę jeden z 2 gim aby wykluczyć uszkodzona wiązkę
Pytanie jak dobrać sie do niego sprawdzałem na schematach w ETCE to jest 6 śrub dojście do nich jest od bagażnika po wyjęciu bocznych tapicerek ? dodatkowo trzeba zsunąć ze ślizgów boki zderzaka i zejdzie bez problemu ? dobrze myślę ?
na początek przełożę jeden z 2 gim aby wykluczyć uszkodzona wiązkę
Pytanie jak dobrać sie do niego sprawdzałem na schematach w ETCE to jest 6 śrub dojście do nich jest od bagażnika po wyjęciu bocznych tapicerek ? dodatkowo trzeba zsunąć ze ślizgów boki zderzaka i zejdzie bez problemu ? dobrze myślę ?