podwyżka LPG
podwyżka LPG
Witam wszystkich
heh jeśli tak się stanie to bedzie nieciekawie
http://moto.onet.pl/1646493,1,ceny-lpg- ... tml?node=6
heh jeśli tak się stanie to bedzie nieciekawie
http://moto.onet.pl/1646493,1,ceny-lpg- ... tml?node=6
-
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Zanim lpg podrożeje o te 1.2zł.to do tego czasu benzyna też zdrożej,i dalej będzie się lepiej opłacać latać na lpg. ;-)
Ostatnio zmieniony 01 lip 2011, 17:42 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
No chyba że będzie mniej więcej w takiej samej cenie LPG co PB , to wolę na PB śmiagać123mielony pisze:Zanim lpg podrożeje o te 1.2zł.to do tego czasu benzyna też zdrożej
ale puki co to zostaję przy LPG :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Unia poluje na nasze kieszenie- od wiosny nastepnego roku strasza podatkiem ekologicznym i np za a8 94 i 95 przyjdzie zaplacic rocznie koło 1 tys zł (wiem wiem prognozy paplanie itp ale mimo woli jak czytam to mi cisnienie rosnie) a z tym lpg to juz rok w rok to samo czytam- bedzie podwyzka bedzie podwyzka a jak narazie przejechalem około 130 tys km na gazie roznymi autami i jedyne co widze to--- zaoszczedzone $$$ w portfelu- a jak koledzy pisza- przy wzroscie cen lpg nieodzownym elementem bedzie wzrost cen paliw PB i ON...ale jedno jest pewne ja jak ja ale moje dzieci to na bank na impreze do znajomych zamiast butelki wina będa nosili literatkę PB :-P
chwila , ale jeżeli jeździmy na gazie , (ekonomia) to dostaniemy za to jakąś dotacje od nich :?: :?:Unia poluje na nasze kieszenie- od wiosny nastepnego roku strasza podatkiem ekologicznym i np za a8 94 i 95 przyjdzie zaplacic rocznie koło 1 tys zł
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
niestety ale w tym wyolbrzymionych i nadmuchanych przez media podatku nie ma taryfy ulgowej dla ekologicznych LPG-kowców..mdamian pisze: chwila , ale jeżeli jeździmy na gazie , (ekonomia) to dostaniemy za to jakąś dotacje od nich :?: :?:
ale to temat rzeka.. przeciez w naszym kraju oprocz ulgi dla portfela przy dystrybutorze nie ma wiecej taryf ulgowych ani przy OC, czy tez jakims dofinansowaniu itp