![]() |
![]() |
[D2 ALL ] S8 czy A8 oto jest pytanie???
To właśnie u nas były takie przepisy, że jak wkładałeś silnik z innego auta to musiałeś wpisać nr. silnika, moc i inne pierdoły oraz dowód nabycia silnika.BiLu pisze:tylko "u nas" nikomu nie zależałoby na prostowaniu w papierach - wręcz przeciwnie ;-)daro72 pisze:Nie koniecznie. Na zachodzie silnik od zawsze był częścią zamienną więc właściciel nie musiał wbijać do dowodu. Tylko u nas był taki obowiązek. Więc raczej cała operacja odbyła się u nas. Jeżeli komp nie sypie błędami to i on został wymieniony. Na twoim miejscu bym się cieszył, że zrobił to ktoś kumaty a nie pan Henio w garażu.WWW.VIPLIMUZYNA pisze:Ktoś poprostu musiał sobie zmienic silnik ALE podejrzewam ze zrobił to w niemczech
natomaist za Odrą jakakolwiek modyfikacja musi mieć poparcie w briefie
Dążenie do doskonałości.
-
- Forum Audi A8
Witam tym razem to nie jesteś sam :0 tylko że faktycznie ja mam S8 bo byłem w ASO Audi w Warszawie gdzie powiedzieli że mam Audi s8
Myślę że po raz pierwszy wypuszczali na rynek w takiej wersji potem doszły te wsiurskie oznaczenia
5 biegów automat+ tiptronic
w dowodzie pisze A8 chociaż 250 kw w serwisie mówią że 340 km
liczniki normalne
Solar na dachu był montowany w A8?
Myślę że po raz pierwszy wypuszczali na rynek w takiej wersji potem doszły te wsiurskie oznaczenia

5 biegów automat+ tiptronic
w dowodzie pisze A8 chociaż 250 kw w serwisie mówią że 340 km
liczniki normalne
Solar na dachu był montowany w A8?
Nic takiego nie było... jak zrobili S8 to było to S8 odpowiednio oznakowane ale...Krawol11 pisze:Myślę że po raz pierwszy wypuszczali na rynek w takiej wersji potem doszły te wsiurskie oznaczenia
jako opcja dodatkowa była możliwość rezygnacji z oznakowania na klapie bagażnika oraz na atrapie przedniej i na pewno wiele osób kupujących takie auto w salonie z takiej opcji korzystało.
W dowodzie może sobie taki pisać... po prostu jakiś matoł w urzędzie tak wpisał i teraz wszyscy powtarzają tego bubla.Krawol11 pisze:w dowodzie pisze A8 chociaż 250 kw w serwisie mówią że 340 km
Podejrzewam że ktoś zmienił...Krawol11 pisze:liczniki normalne
gdzie masz czerwone pole na obrotomierzu i do ilu wyskalowany jest prędkościomierz??...
jeżeli masz tak jak zwykłe A8 to liczniki 100% są zmienione!!!
Oczywiście że był montowany... jako opcja dodatkowa.Krawol11 pisze:Solar na dachu był montowany w A8?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
6 zaczyna się do 8FOSS pisze:Nic takiego nie było... jak zrobili S8 to było to S8 odpowiednio oznakowane ale...Krawol11 pisze:Myślę że po raz pierwszy wypuszczali na rynek w takiej wersji potem doszły te wsiurskie oznaczenia
jako opcja dodatkowa była możliwość rezygnacji z oznakowania na klapie bagażnika oraz na atrapie przedniej i na pewno wiele osób kupujących takie auto w salonie z takiej opcji korzystało.
W dowodzie może sobie taki pisać... po prostu jakiś matoł w urzędzie tak wpisał i teraz wszyscy powtarzają tego bubla.Krawol11 pisze:w dowodzie pisze A8 chociaż 250 kw w serwisie mówią że 340 km
Podejrzewam że ktoś zmienił...Krawol11 pisze:liczniki normalne
gdzie masz czerwone pole na obrotomierzu i do ilu wyskalowany jest prędkościomierz??...
jeżeli masz tak jak zwykłe A8 to liczniki 100% są zmienione!!!
Oczywiście że był montowany... jako opcja dodatkowa.Krawol11 pisze:Solar na dachu był montowany w A8?
prędkościomierz 280 poprzedni włąsciciel nagrał filmik jak 300 około jechał

Audia a8 zwykłe w 4.2 miało 4 biegi w automacie?
-
- Super Klubowicz
w s8 byly tylko szerokie ale w polifcie pred liftem bylo małe wiec nie siej zametu o lusterka bo przed lftem prawe bylo małe zawsze czy to a8 czy s8Danio pisze:Ajakie masz prawe lusterko? szerokie czy wąskie?, szerokie były tylko w S8, no i w anglikach :mrgreen: Masz pamięć fotela pasażera? bo kiedys mi ktoś tam mówił że jak po stronie pas. jest pamięć to to był angolWWW.VIPLIMUZYNA pisze:WAUZZZ4DZSN002606 Z góry dzięki. Ale wydaje mi sie ze ktos poprostu kupił anglika za grosze i podmienił. No ale ciekawe bo w dowodzie normalnie mam wbitwe 250 kw czyli 340km.