[D2 ALL ] Subwoofer
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Nie w naszych A8 zarówno przed liftingiem jak i po liftingu zastosowane są tylko dwa małe wooferki w półce, i nie ma żadnych subwooferów Dźwięk może się różnić nieco w pre lift od tego po lifcie ze względu na inne radio np. Concert od Navi Plusszeryfisch pisze:A to nie jest tak ze prelifty maja subwoofer w bagazniku a polifty dwa niskotonowe na tylnej polce?
[ Dodano: 2011-07-10, 01:15 ]
Widziałem głośniki z lifta i przed lifta i są identyko , zmiany mogą ulegać zmianie w zestawie nokia, podobnie jest tył w półce dwa wofferki małe tyle że zestaw jest aktywny czyli mają wbudowane wzmacniacze, a zestaw bose ma osobny wzmacniacz zamieszczony po lewej stronie w aucie, pod stelażem od zmieniarki cdmmd317 pisze:Z tego co sie orietuje to prelift jak i po lift maja tylko glosniki w polce , ale zastosowano nieco inny filtr niskotonowy
dwa tylne bose w polce chodzą jako suby prawdopodobnie.
Podepne sie pod temat bo może ktoś mi pomoże-a mianowicie nie wiecie moze Panowie czy szlo by pociagnac sygnal na osobny sub z ori radia(navigation plus) ? Mam zamiar pobawic sie troche i profesjonalnie zmontowac skrzynie a w niej Hertz es300 i wzmacniacz ep4
Podepne sie pod temat bo może ktoś mi pomoże-a mianowicie nie wiecie moze Panowie czy szlo by pociagnac sygnal na osobny sub z ori radia(navigation plus) ? Mam zamiar pobawic sie troche i profesjonalnie zmontowac skrzynie a w niej Hertz es300 i wzmacniacz ep4
Witam. Obecnie jezdze A8 D2 2001 rok i mam wrazenie ze audio BOSE w nim zamontowane ma za malo basu - regulator jest na maksa - a subufera nigdzie nie mg znalezc, w bagazniku jedynie jest wzmacniacz. A moje pytanie brzmi, co znajduje sie za przednim schowkiem pasazera, bo mam wrazenie ze tam jest umieszczony subwoofer. Z gory dzieki.