ps.kolego Wolek.....pomocy!
............a i stanęło na tym,że nie chowa się ekran i wszystko jest nieczynne
![]() |
![]() |
ŁoŁ... ładnie się zabawiasz :shock: powodzenia życzę w uruchamianiu tego wszystkiego.zanjac pisze:No i się doigrałem...
Kolego wolek mógłbyś mi na PW też taki zestaw podesłać... miałem już to gdzieś zapisane ale że nie spieszyło mi się z upgradem mojego MMI to teraz pojęcia nie mam gdzie to jest :roll:wolek pisze:na pw masz linki do płytek
Środek całkiem fajny Ci wyszedł... czarna góra i jasny dół wygląda super... ciężko znaleźć takie zestawienie fabryczne więc furę masz teraz naprawdę wyjątkową :lol:zanjac pisze:tak czy siak to i tak jestem umówiony na środę do ASO w sprawie component protection bo zmieniłem środek z czarnego na jasny...
Tyle to chyba tylko za zabawę VAS'em bo jak dobrze pamiętam roboczogodzina ASO AUDI przy aucie klasy A8/S8 to jakieś 350pln... cena zależy od modelu auta ;-)wolek pisze:ale pomęczył bym te płytki jeszcze bo skasują cie za diagnozę aktualizacje kolejną godzinę a ASO nie jest tanie. około 150-200 za roboczo godzine.
Niestety ale potwierdzam... przy zdjęciu CP zczytywane są VIN'y i nie daj Boże żeby części pochodziły z jakiegoś trefnego źródła bo autem swoim z ASO raczej już nie wyjedziesz :-?zanjac pisze:z tm ASO mnie zaintrygowałeś bo części z allegro :roll: .wolek pisze:obyś nie miał tylko problemu z pochodzeniem części (foteli) bo jak coś będzie nie tak to masz panów policjantów na karku i ffurke zatrzymaną do wyjaśnień. Przy zdjęciu CP porównywane są VIN`y twój z tym z którego dany sterownik został przełożony i jeśli okarze się że pojazd dawca został skasowany/skradziony/rozkradziony to tak będzie. (taka procedura)
no nadal walczę :-/....................................................FOSS pisze:ŁoŁ... ładnie się zabawiasz :shock: powodzenia życzę w uruchamianiu tego wszystkiego.