Audi a8. Czy ładne ? Oceńcie sami (filmik)
:shock: chyba sie starzeje
dla mnie za głośno
wole delektować sie ciszą, ewentualnie szumem powietrza opływającego karoserie.
furka fajna ale jakoś mnie nie kreci, a jeszcze pare lat temu sam latałem gofrem z ryczącym wydechem, :roll: na glebie i wielką felgą
teraz wole spać spokojnie, nie martwić sie ze sie coś pognie (czytaj felga)albo coś urwe na spiącym policjancie albo czy glina zabieze mi jutro dowód za pierdzące tłumiki czy czarne szybki :mrgreen:
dla mnie za głośno
wole delektować sie ciszą, ewentualnie szumem powietrza opływającego karoserie.
furka fajna ale jakoś mnie nie kreci, a jeszcze pare lat temu sam latałem gofrem z ryczącym wydechem, :roll: na glebie i wielką felgą
teraz wole spać spokojnie, nie martwić sie ze sie coś pognie (czytaj felga)albo coś urwe na spiącym policjancie albo czy glina zabieze mi jutro dowód za pierdzące tłumiki czy czarne szybki :mrgreen:
hehe dla mnie też , głośny wydech kojarzy mi się z marką honda , (hałasuje a nie jedzie)dzidzia pisze:dla mnie za głośno
ja wolę jak słychać silnik ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
O co chodzi? - http://moto.allegro.pl/audi-a8-s8-4-2-a ... 57880.html
ojjjj.... nie bluźnij mnie tu...! :evil: honda może i hałasuje... ale jedzie jedzie....!! ;-) i wciąga nosem nie jedno V8:) ;-) a przede wszystkim się nie psuje! ;-) a w tym wypadku podałbym taki przykład: BMW e36 316 hałasuje i nie jedzie"mdamian pisze: kojarzy mi się z marką honda , (hałasuje a nie jedzie)
jak tylko zobaczyłem na jednym ze zdjęć logo otomoto... to od razu miałem to napisaćsevi pisze:O pienadze Kolega wskoczyl na forum zeby pokazac co
ma do sprzedania.A przy okazji opieprzyl kilka osob
ale rozpętała się "wojna" o wydechy...
pomijając wszystko to dla mnie to wiejski tunning! takiej limuzynie nie przystoi wyglądać jak "galerianka" może jestem już za stary na takie "wyróżnianie się z tłumu"... ale wolę serię i jak coś zmieniać to na ori... np.: z nowszego modelu itp. felga może być nie wiem jaka ale jak nie jest ori audi to już nie wygląda tak jak powinno to być! tyle ode mnie.
ps. powodzenia w sprzedaży.... może "jakiś dzieciak z bogatego domu" się połaszczy... bo jakby nie patrzeć to audi może służyć jako przedłużenie pewnych męskich części ciała... pod wiejską remizą :mrgreen:
nie miałem nawet zamiaru tobie bluźnić :mrgreen: tylko po 3-mieście jeździ dużo hond i tylko hałasuję ;-)ojjjj.... nie bluźnij mnie tu...! :evil: honda może i hałasuje... ale jedzie jedzie....!! ;-) i wciąga nosem nie jedno V8:) ;-) a przede wszystkim się nie psuje! ;-) a w tym wypadku podałbym taki przykład: BMW e36 316 hałasuje i nie jedzie"
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: