no i przyszła kolej na D3 :)
no i przyszła kolej na D3 :)
Ku mojemu zadowoleniu po kilku już A8 D2 i S8 D2 przed i po lifcie ,doczekałem się wreszcie swojej A8 D3, ale z 2003 roku wiec jeszcze na małym grillu ale w planach zawsze coś musi być :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jestem zwolennikiem 4.2 no i takie tez kupiłem , samochodzik przywieziony ze Szwajcarii....................itd Wymaga trochę zabiegów z mojej strony np alu ale to tylko kosmetyka ;-) Banan z twarzy nie schodzi mi do tej pory :mrgreen:
:mrgreen:
Jestem zwolennikiem 4.2 no i takie tez kupiłem , samochodzik przywieziony ze Szwajcarii....................itd Wymaga trochę zabiegów z mojej strony np alu ale to tylko kosmetyka ;-) Banan z twarzy nie schodzi mi do tej pory :mrgreen:
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2012, 15:38 przez JIMM, łącznie zmieniany 1 raz.
nie jest to jakaś przepaść :-P ,śmiem twierdzić że w D3 niektóre materiały użyte do produkcji są gorszej jakości i gorzej wykonane np wykładzina podłogi , wyciszenie maski??? ,no i mniejsza dbałość o szczegóły których już nie widać gołym okiem np składania blach tam gdzie nie widać.............tylnych błotników,mocowania,plasticzki itp,itd ALE TO MOJE SUBIEKTYWNE ODCZUCIE 8-)martab99 pisze:Jakie wrażenia po przesiadce z D2 fl ?
- sebamac-kg
- Forum Audi A8