![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 4.2PB ] Samopoziomowanie Lamp
[D2 01 4.2PB ] Samopoziomowanie Lamp
Witam. Wyskakuje mi błąd autopoziomowania lamp. Czujnik wydaje się być dobry bo wyglada jakby byl niedawno wymieniany. Nie rozpinalem kostki w czujniku bo nie wiem jak a calego mi sie nie chce rozkrecac. Wydaje mi sie ze poszly silniczki do autoregulowania. Jak się do tego zabrać? Szukałem na forum ale nie znalazłem nic 

Re: Samopoziomowanie Lamp
Z tymi słowami zapraszam tutaj bo własnie do tego mamy stworzony ten temat:kocyk123 pisze:Witam.
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Na temat silniczków nic nie znalazłeś gdyż ich awaria rzadko (albo i nigdy) się zdarza.kocyk123 pisze:Wyskakuje mi błąd autopoziomowania lamp. Czujnik wydaje się być dobry bo wyglada jakby byl niedawno wymieniany. Nie rozpinalem kostki w czujniku bo nie wiem jak a calego mi sie nie chce rozkrecac. Wydaje mi sie ze poszly silniczki do autoregulowania. Jak się do tego zabrać? Szukałem na forum ale nie znalazłem nic
Zacznij jednak od czujników poziomu nadwozia bo te akurat zdecydowanie częściej ulegają usterkom... a usterka może być nawet trywialna jak np. brak styku na kostce której to właśnie nie rozpinałeś.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Oki, dziękuję bardzo za wskazówki. A mógłbyś mi jeszcze powiedzieć jak się je rozczepia? Przeglądałem to na skręconym kole i za bardzo nie miałem pola do manewru ręką.
[ Dodano: 2011-10-03, 05:22 ]
przed chwila wlasnie rozebralem kostke, psiknalem wd-40 ale nie ma zadnego efektu. Nie widzialem jednak srodka tej kostki bo nie chcialem nic wyginac tam i nie wiem jak to dokladnie wyglada od srodka... Ehhhh a tak by bylo milo jakby to dzialalo... jutro w dzien jeszcze raz sie do tego zabiore i moze mi sie cos uda a jak nie to trzeba bedzie gdzies indziej szukac....
[ Dodano: 2011-10-03, 05:22 ]
przed chwila wlasnie rozebralem kostke, psiknalem wd-40 ale nie ma zadnego efektu. Nie widzialem jednak srodka tej kostki bo nie chcialem nic wyginac tam i nie wiem jak to dokladnie wyglada od srodka... Ehhhh a tak by bylo milo jakby to dzialalo... jutro w dzien jeszcze raz sie do tego zabiore i moze mi sie cos uda a jak nie to trzeba bedzie gdzies indziej szukac....