MUZYKA DLA WSZYSTKICH
Fajny temat- zwłaszcza, że nie spotkałem np. nikogo więcej oprócz mnie co by cafe del mar słuchał ;-)
Ja ogólnie oprócz nowych kawałków LMFAO i innych nowych komercyjnych utworów lubie zarzucić tego smęta:
lub znanego wszystkim (nawet w filmie listach do m.-leciał 2 razy, ogólnie wszędobylska nuta)
Ogólnie słucham wszystkie główne gatunki muzyczne- a dokładnie utwory, które wpadną mi w ucho;)
dlatego takie mieszanki u mnie w auci eto nie problem:
Ja ogólnie oprócz nowych kawałków LMFAO i innych nowych komercyjnych utworów lubie zarzucić tego smęta:
lub znanego wszystkim (nawet w filmie listach do m.-leciał 2 razy, ogólnie wszędobylska nuta)
Ogólnie słucham wszystkie główne gatunki muzyczne- a dokładnie utwory, które wpadną mi w ucho;)
no to już spotkałeśDymian pisze:Fajny temat- zwłaszcza, że nie spotkałem np. nikogo więcej oprócz mnie co by cafe del mar słuchał ;-)
Wszystko pokroju Chillout, Ambient i Elektronicznej (spokojnej) nie jest mi obce, a wręcz bardzo bliskie memu sercu
Na mojej liście naj:
Ps. Zapomniałabym o tym niesamowitym wykonawcy :
Lechu, Patrząc na wiek to też byłeś jeszcze "szczylem" jak to w radiach grali a kolega AMSTAFF to już Panienki zarywał na dyskotekach
Wracając do tej muzyki to są takie chwile że słucham tego całe dnie W aucie kilka płyt z takimi utworami jest.
Ostatnio ten kawałek poszczam ale bardzo głośno w ósemce -
Apropo muzyki typu Hip Hop i Rap. Swojego czasu słuchałam tego nałogowo. Są jednak kawałki do których wracam:
Wracając do tej muzyki to są takie chwile że słucham tego całe dnie W aucie kilka płyt z takimi utworami jest.
Apropo muzyki typu Hip Hop i Rap. Swojego czasu słuchałam tego nałogowo. Są jednak kawałki do których wracam:
Ostatnio zmieniony 17 lis 2011, 09:29 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.
Cafe del Mar to piekna melodia.Co jakiś czas jestem na Ibizie właśnie w tym lokalu o tej nazwie.Zachody słońca przeżyte na skałkach to coś nie do opisania.Spotyka się tam wielu młodych i starych miłośników tej muzyki.Polecam każdemu by kiedyś poleciał na Ibize do miasta San Antonio i usiadł tam i po prostu był .....
[ Dodano: Czw 17 Lis, 11 17:34 ]
Fajne czasy sie przypominają jak tej muzyki slucham
[ Dodano: Czw 17 Lis, 11 17:51 ]
Super znana muzyka tego Pana.Filmowa aż zaręczyć sie można w barze ;-) :mrgreen:
[ Dodano: Czw 17 Lis, 11 17:34 ]
marta pisze:Lechu, Patrząc na wiek to też byłeś jeszcze "szczylem" jak to w radiach grali a kolega AMSTAFF to już Panienki zarywał na dyskotekach
Fajne czasy sie przypominają jak tej muzyki slucham
[ Dodano: Czw 17 Lis, 11 17:51 ]
Dymian pisze:Fajny temat- zwłaszcza, że nie spotkałem np. nikogo więcej oprócz mnie co by cafe del mar słuchał ;-)
Super znana muzyka tego Pana.Filmowa aż zaręczyć sie można w barze ;-) :mrgreen:
Pięknie, gusta różne i różniste. Nie będę zbyt oryginalny, bo chyba zatrzymałem się jeszcze w epoce kamienia łupanego jeśli chodzi o muzykę. Słucham różnych rzeczy, ale najchętniej wracam jednak do tych wykonawców:
- nawet tam byłem, przepiękne widowisko
I grupa, której muzyką zaraził mnie jeden z forumowiczów A8:
- nawet tam byłem, przepiękne widowisko
I grupa, której muzyką zaraził mnie jeden z forumowiczów A8:
Bądź dobry jak chleb.
chwilka , a co z naszym DJ :?: :?: :?: :?:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.