[Poznań] Może jakiś zlot ? :)
- JuniorPoznan
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
gdy jechałem na nasze zebranie koles mi wy...bał (znaczy się uderzył) w przedni lewy przod
pyton s8 4.2 v8, opisana przez Ciebie sytuacja może wzbudzić mordercze instynkty ale pomimo to upraszam o odrobinę panowania nad słownictwem.
Pozdrawiam, FOSS
pyton s8 4.2 v8, opisana przez Ciebie sytuacja może wzbudzić mordercze instynkty ale pomimo to upraszam o odrobinę panowania nad słownictwem.
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 19 mar 2011, 20:26 przez pyton s8 4.2 v8, łącznie zmieniany 2 razy.
S8 AUDI
- JuniorPoznan
- Forum Audi A8
JuniorPoznan pisze:No co jest Panowie Klubowicze ? Ja byłem - aczkolwiek nikogo nie bylo... nie liczac bandy facetów bawiacych sie spalinowymi samochodzikami
A to nie miało być za tydzien w piątek - myślalem ze mowa o następnym weekendzie.pyton s8 4.2 v8 pisze:Panowie może spodkamy sie na parkingu w Poznaniu w Plazie ul. Lechicka na parkingu na samej górze co wy na to moze 25 marca albo w sobote ok 22JuniorPoznan pisze:to co z tym poznaniem ?
Jestem zatobii pisze:Witam, widzę że dawno nic się tu nie dzieje, więc może zorganizujemy jakieś spotkanko w Poznaniu?? Zauważyłem że sporo audiczek wyjeżdża przeważnie w weekendu na ulice Poznania wiec może się uda? Byłby ktoś chętny? Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-11-02, 13:40 ]
Chyba nie ma chętnych i nic z tego nie wyjdzie.
Ja chętnie np M1 ale pasują mi tylko weekendy.Lub jeśli ktoś z Wlkp chce mi pomóc logistycznie w zorganizowaniu Ogólnopolskiego Zlotu A8 TEAM pod nazwą ZIMA Z AUDI zoorganizowanym w moim mieście koło Poznania.(Wielkopolski Park Narodowy,stadnina koni w Jaszkowie itp,Zamek w Kórniku,Zwiedzanie grobowca Raczyńskich w Rogalinie,Zwiedzanie Soplicowa czyli planu filmowego Pana Tadeusza itptobii pisze:Witam. Na serio nie ma żadnych chętnych na jakieś spotkanko w stolicy Wielkopolski??
Wiąże się to w wyszukaniu sponsorów,miejsca na noclegi dla klubowiczów,catteringu,reklamy,profesjonalnego przedstawiciela dla mediów które mam w zasiegu ręki by cały Poznań widział Nasza pasję, itp to proszę na PW.
Na początek myśle że mogli by przyjechać Wszyscy miłośnicy AUDI pokazać swoje samochody,ale potrzebuje pomocy minimum 6 osób chętnych do tej zabawy