MUZYKA DLA WSZYSTKICH
- assasin1125
- Forum Audi A8
Muzyka w aucie ! Bez niej jazda czasami nie przynosiła by takich efektów nie ma co gadać . Ja preferuje dwa zupełnie inne klimaty . Dla niektórych jest to dziwne ale dla mnie to norma bo sie nie ograniczam . Ogólnie najbardziej lubie dzwięk mojej V8 ale w miedzy czasie słucham tego :-)
i ten drugi klimat
i ten drugi klimat
(L)
Teraz to mnie rozbroiles heheh.Komp mi sie wyladował nawet i 13 razy sie wlaczyła przegladarka ;-) Ty mowisz o sztuce teatralnej ..a to przykladsebos17 pisze:Jestem na tyle wybredny że nie słucham całych albumów, wybieram tylko to co mi pasuje, utwór Partyzant akurat mam na płycie ;-)
p.s. Czesław Mozil z pierwszej płyty też daje radę :-P
Zasiadłem do swojego "starszego" folderu, ileż kawałków dawno nie słuchałem :shock:
Moja siostra w tym siedzi
...a co myslicie o tej sztuce...hmmm
Słyszeliscie JEGO wykonania?
Czesława słucham za każdym razem skupiony, przesłanie zawsze można inaczej zinterpretować dlatego też często powracam do jego utworów :-) Sztuka teatralna - coś w tym jest
Ten utwór to jak modlitwa dla niektórych, dlatego każda wersja instrumental która nie kaleczy jest po prostu wspaniała !
Włącz mniej więcej od 6:35 - ciekawy wykon (warto obejrzeć całość)
Pojechałeś Kolego :-PPEPOL D2 pisze: ...a co myslicie o tej sztuce...hmmm
Ten utwór to jak modlitwa dla niektórych, dlatego każda wersja instrumental która nie kaleczy jest po prostu wspaniała !
Bardzo mnie cieszy to że kochamy sztuke .Załóz Sebo temat o tym kto co w zyciu widzial ciekawego bedzie na prawde fajnie pisac :dsebos17 pisze:Czesława słucham za każdym razem skupiony, przesłanie zawsze można inaczej zinterpretować dlatego też często powracam do jego utworów :-) Sztuka teatralna - coś w tym jest
Pojechałeś Kolego :-PPEPOL D2 pisze: ...a co myslicie o tej sztuce...hmmm
[ Dodano: Sro 23 Lis, 11 23:39 ]
A to piosenki dla kobiet naszych kochanych na forum .Nie zapominajmy o naszych kuchniach ;-) ;-) ;-)
;-) ;-) ;-) :roll:
- assasin1125
- Forum Audi A8
Mam sentyment do tej muzyki i tej produkcji
Najlepsza reklama D3 i Was twardzieli.......co nimi jezdzicie ;-) ....ale pod warunkiem że z tyłu auta macie kwadratową tablice ;-) :-D
PS Może ktoś z Was wie ile egzemplarzy d3 POSZŁO na potrzeby tego filmu?
No i ogólnie kocham muzykę filmową więc na początek dnia proponuje to...
Małe powtarzanko z tego co było ale Nowym się przyda ;-)
[ Dodano: Sro 30 Lis, 11 01:00 ]
Najlepsza reklama D3 i Was twardzieli.......co nimi jezdzicie ;-) ....ale pod warunkiem że z tyłu auta macie kwadratową tablice ;-) :-D
[ Dodano: Sro 30 Lis, 11 01:00 ]
...a to dla Starych jak to było nagrywane ..taki bonusikPEPOL D2 pisze:Mam sentyment do tej muzyki i tej produkcji