[D2 96 4.2PB ] kontrolka cat
[D2 96 4.2PB ] kontrolka cat
mam maly problem mianowicie kiedy wciskam pedal gazu zaczyna przerywac i nie chce jechac zaczyna wtedy mrugac kontrolka kat kiedy puszcze gaz zaczyna swiecic bez przerywania a zachwile gasne.mam wrazenie jagby poprostu nie palila na wszystki cylindry
Miałem to samo ale na wszelki wypadek sprawdź moduł wzmacniacza impulsów zapłonowych pod osłoną wlewu płynu do spryskiwaczy na aluminiowej blaszce są dwa, jeden pod drugim.A jeżeli nie tam jest problem to tylko VAG i szukać która Cewka jest walnięta. jak ci VAG pokaże który cylinder nie pracuje to wtedy metodą prób i błęów przełożyć cewkę na inny cylinder. NP z pierwszego który według VAGA jest walnięty na drugi i wtedy sprawdzić który pokarze że ma błąd sporadyczny.
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
Bardzo celna uwaga.pioter pisze:Czy mi się wydaje czy ktoś ma tu dwa konta ? Pyta kris29 a dziękuje krystian .
Kolego krystian, sprawdziłem tą informację i wychodzi na to, że założyłeś na naszym forum 2 profile:krystian pisze:nie mam jedno konto kris to ksywa
http://www.a8team.pl/profiles/2455.htm
http://www.a8team.pl/profiles/2935.htm
... "kris" to może i tylko ksywka ale też Twój drugi profil.
Profil założony jako pierwszy uznaje się za priorytetowy (główny) ale wyjątkowo dam Ci szansę zdecydowania który profil ma pozostać a który mam usunąć... o dokonanym wyborze niezwłocznie napisz do mnie na PW - jeżeli tego nie zrobisz ja o tym zdecyduję.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Z kolegą Krystianem temat dwóch profili został już wyjaśniony - krystian został usunięty (posty z tego profilu niestety też ale na szczęście były tylko 2).
Pozostał tylko kris29 i pod takim nick'iem będzie tu kolega z nami dalej.
Dziękuję za współpracę i zrozumienie.
Pozdrawiam, FOSS
Pozostał tylko kris29 i pod takim nick'iem będzie tu kolega z nami dalej.
Dziękuję za współpracę i zrozumienie.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem