A8 D2 maRRcin
środek troszkę zajechany ma prawda :?: :?:
Widziałem (chyba) ją na allegro .
Ale gratki , oby jak najdłużej bezawaryjnie służyła ;-)
Nie chcę krakać , ale za te szyby w przednich drzwiach to dowód kwalifikuje się do zabrania , czyż nie :?: :?:
Widziałem (chyba) ją na allegro .
Ale gratki , oby jak najdłużej bezawaryjnie służyła ;-)
Nie chcę krakać , ale za te szyby w przednich drzwiach to dowód kwalifikuje się do zabrania , czyż nie :?: :?:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
oj tam, oj tam... nie przesadzajcie... ja jeździłem i jeżdżę tak:sylwekr pisze:Z zewnątrz ładnie się prezentuje, tylko jak będziesz jeździł z tak przyciemnionymi szybkami dowód poleci :-(
W innych moich autach także miałem ciemne szyby boczne i jakoś tak się ułożyło że z żadnego z nich dowodu nie straciłem :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Fajnie się prezentuje Audi :-) trochę obniżona koło też ciekawe i oto chodzi :-) jedynie jak dla mnie dupa jest za wysoko ;-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Wnętrze w bardzo dobrym stanie, przód obniżony tył seria ( gdy zatankuje sie gaz do pelna i paliwo to wtedy tył lekko "siada" i wszystko wyglada naprawde dobrze ) Koła 19' z jakiegoś nowszego audi z oponami zimowymi :mrgreen:
Powie mi ktoś gdzie jest w tym aucie złącze diagnostyczne? bo mam kabel pod obd2 którym czytałem kiedyś a4 i jestem ciekawy czy też będzie pasować??
Powie mi ktoś gdzie jest w tym aucie złącze diagnostyczne? bo mam kabel pod obd2 którym czytałem kiedyś a4 i jestem ciekawy czy też będzie pasować??
pod popielniczką masz gniazdo diagnostyczne , otwórz popielniczkę , masz tam taki przycisk , przesuń go i wyciągnij popielniczkę , zobaczysz taką małą klapkę , pod tą klapką jest omawiane gniazdo ;-)
Ps:
Ps:
FOSS pisze:oj tam, oj tam... nie przesadzajcie... ja jeździłem i jeżdżę tak:sylwekr pisze:Z zewnątrz ładnie się prezentuje, tylko jak będziesz jeździł z tak przyciemnionymi szybkami dowód poleci :-(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W innych moich autach także miałem ciemne szyby boczne i jakoś tak się ułożyło że z żadnego z nich dowodu nie straciłem :lol:
LOL jakoś mnie ten fakt nie dziwi przecież nie od dziś wiadomo, że masz wtyki w bartoszyckiej mafiji
gibon, Musisz wszystkim to rozpowiadać :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
Ps:
Ps: