Audi A8 cupe
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Audi A8 cupe
Znalazłem dzisiaj taką ósemkę jak wam się podoba?
Re: Audi A8 cupe
Ułatwisz nam ocenę jak udostępnisz zdjęcie :lol:123mielony pisze:Znalazłem dzisiaj taką ósemkę jak wam się podoba?
- 123mielony
- Super Klubowicz
wygląda zgrabnie Jak każde auto miało by swoich zwolenników i przeciwników. Mi sie podoba, jest ładne. Ale widać Audi miało inne plany. Nie ma to jak podstawowe klasy motoryzacji. A teraz co sie dzieje na rynku to mnie doprowadza o ból głowy. Klasy sie podzieliły na jeszcze mniejsze, terenowe, rodzinne. Wszystko po to by zdobyć klienta. małe, kompakt, srednia, srednia niższa, śr wyższa, wyższa, VIP, SUV dzielone na male, srednie,duze, rodzinne aż głowa boli od tego wszystkigo, MPV itd itd. Teraz już nawet niewiadomo do jakiej kategorii zakwalifikować wybrany model. Ostatnio czytałem w jakiejś gazecie jak wybierali czytelnicy najlepsze auto klasy sredniej wyższej. I co mnie zaskoczyło to było BMW 5, MB E class ... opel insignia :mrgreen: i Audi A5 .... zaraz zaraz a gdzie jest A6 ? A insignia to przeciesz vectra to niech sobie ja klasyfikuja z avensisem, mazda 6, mondeo. Jeden wielki zamęt sie zrobił moim zdaniem. Tak jak już pisałem wyżej Wojna o klienta
- 123mielony
- Super Klubowicz
Mi tak samo przypomina Mercedesa , ale do A8 takie Cupe nie pasuje .123mielony pisze:Jak dla mnie to auto za bardzo z profilu przypomina meśka.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
-
- Forum Audi A8
Moje też ale na targach w monachium mówili o audi A9 że bedzie wreszcie konkurencja dla cl-ki. Zobaczymy bo jesli tak to kiedyś je spełnie :mrgreen:Apophis pisze:A dla mnie A8 Coupe to niespelnione marzenie-wygląda cudownie
Uploaded with ImageShack.us