Przysłali mi gazetkę on line http://www.norauto.pl/gazetka/gazetka_N ... 3-2_12.pdf
jest tam urządzenie co się nazywa "Ceramiczny Podgrzewacz Powietrza" to chyba działa coś na zasadzie "Farelki" powietrze które przez to przelatuje (z jednej strony wciąga zimne powietrze z drugiej wypuszcza) powietrze jest podgrzewane , może (chyba) zastąpić webasto i paliwa nie pobiera :mrgreen:
NorAuto , Ceramiczny podgrzewacz powietrza
zanjac, w maluchu na 100% by się przydał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
mam takie badziewie w garazu moge ci dać za darmo na swieta jak chcesz
kupiłem to cudo na cpn'ie jak mi strzeliła nagrzewnica w golfie a musiałem wrócić do domu, pominołem nagrzewnice w aucie sczepiając przewody chłodzące razem a ten wynalazek robił mi za ogrzewanie co bym coś widział
To zre tyle prądu ze az swiatła przygasają :-P a przednią szybe to mi odparowało na całe 10cm kwadrat :shock:
Czyli krótko odpuść sobie
kupiłem to cudo na cpn'ie jak mi strzeliła nagrzewnica w golfie a musiałem wrócić do domu, pominołem nagrzewnice w aucie sczepiając przewody chłodzące razem a ten wynalazek robił mi za ogrzewanie co bym coś widział
To zre tyle prądu ze az swiatła przygasają :-P a przednią szybe to mi odparowało na całe 10cm kwadrat :shock:
Czyli krótko odpuść sobie
wiem się śmieję , po co mi to :?: :?:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
-
- Super Klubowicz