![]() |
![]() |
![]() |
[Katowice] Ktoś chętny jest na spota?
Zaklep też kawałek miejsca na mojego "Poloneza"... z Wa-wy ruszę pewnie jakoś z rana więc przed południem powinienem być na miejscu... podrzucę tylko żonkę z dzieciakami do rodziny i wpadam na imprezkę :lol:robertas pisze:jasne...wpadaj;) ja stoje w sektorze AudiSlask,mysle ze miejsce sie znajdzie:D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
koledzy to moze i dla mnie się miejcse znajdzie ...
ja od 12 jestem na sektorze gdzie będzie pokaz myjni samochodowej - sec jako auto testowe będzie tam stał .... ale po tym pucowaniu chętnie bym się stamtąd ruszył do kolegów z klubu..
kit ze mercedesem
:) a nie audi ale na dwa auta nie dam rady jechać..
:)

ja od 12 jestem na sektorze gdzie będzie pokaz myjni samochodowej - sec jako auto testowe będzie tam stał .... ale po tym pucowaniu chętnie bym się stamtąd ruszył do kolegów z klubu..

kit ze mercedesem

A8>eSka
Zapraszamy na zlot z ogniskiem wszystkich posiadaczy Audi 9-go października (niedziela) do kamieniołomu w Kozach
Zlot miał się odbyć obok pensjonatu Ania ale niestety parking jest zawalony drzewem więc po długich poszukiwaniach dzięki zaangażowaniu Kolegów mamy miejscówkę - kamieniołom w Kozach
Temat oraz wszelkie informacje jak zwykle w pierwszym poście tematu z poniższego linka
Organizatorzy to klub Audi 80
http://www.audi80.pl/kozy-zlot-kamienio ... t59899.htm
Pozdrawiamy
Zlot miał się odbyć obok pensjonatu Ania ale niestety parking jest zawalony drzewem więc po długich poszukiwaniach dzięki zaangażowaniu Kolegów mamy miejscówkę - kamieniołom w Kozach
Temat oraz wszelkie informacje jak zwykle w pierwszym poście tematu z poniższego linka
Organizatorzy to klub Audi 80
http://www.audi80.pl/kozy-zlot-kamienio ... t59899.htm
Pozdrawiamy
- martinezzg
- Super Klubowicz