Witam, mam taki problem ze przestał mi działać pilot, na nic nie reaguje, baterie dobre.
bagażnika tez nie chce otworzyć guzikiem .
sytuacja jest dosc niebezpieczna dla mnie, dlatego ze mam inne drzwi, i kluczyk nie pasuje, jesli mi sie zamknie auto samo, to nie mam mozliwosci by je otworzyć /
co mogło się stać ?
jak siedzie w aucie, i nacisne guzik to zamyka, czyli wszystko ok, tylko ze pilot nie działa/.
wlasnie siedze w autku, podlaczylem vaga , wszedlem w opcje cent. zamka i mam blad 956 Kluczyk 2
przekroczona wartość adaptacji
skasuje, i nic nie dziala , nacisne guzik w pilocie, i znow wskakuje ten blad...
[D2 01 ] Pilot zamka centralnego przestał działać
-
- Forum Audi A8
[D2 01 ] Pilot zamka centralnego przestał działać
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 00:19 przez motopiotr1, łącznie zmieniany 3 razy.
Kolego tu było coś opisywane, http://www.a8team.pl/topics24/3093.htm
mi się zdarza rzadko, że też nie mogę otworzyć pilotem auta jak otworze kluczykiem to wszystko wraca do normy!
mi się zdarza rzadko, że też nie mogę otworzyć pilotem auta jak otworze kluczykiem to wszystko wraca do normy!
Re: Pilot zamka centralnego przestał działać
W innym temacie ( http://www.a8team.pl/topics16/4807.htm ) pisałeś, że masz uszkodzonę pompkę zamka centralnego - skoro tak to jak przetestowałeś że pilot nie działa?.... a może jednak pilot jest sprawny tylko nie za bardzo ma czym sterować bo przecież nie zamkiem centralnym :-?motopiotr1 pisze:Witam, mam taki problem ze przestał mi działać pilot, na nic nie reaguje, baterie dobre.
Upominam ponownie - w tytułach swoich tematów używaj odpowiednich tagów (wybierz z rozwijanej listy stosownie do posiadanego auta) i nie dubluj tematów (2 inne musiałem zamknąć i wyrzucić bo dotyczyły tego samego zagadnienia).
Tytuł tego tematu znowuż poprawiam ale następnym razem będę zmuszony do Twojego profilu dodać również stosowne ostrzeżenie.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-