[A8 All] Jakie Ceny za pojemność i w jakich ubezpieczalniach
Dokładnie tak jest. Ze 3 lata temu miałem 2 Audi A4. Najpierw ubezpieczyłem tą z silnikiem 1,6. W kolejnym roku doszła druga z silnikiem 2,6 i za kolejny rok zapłaciłem więcej za tą z mniejszym silnikiem niż za tą z większym którą pierwszy raz u nich ubezpieczałem. W PZU, w tej samej agencji u tego samego agenta. Teraz auta mam w mBanku, najtaniej mi wyszło, przy jednoczesnym rozłożeniu składek na 12 rat miesięcznych.Gabriel pisze:A ja co roku zmieniam ubezpieczyciela, bo wyczaiłem że jak mają klienta to podnoszą stawkę następnego roku np. link4. A tak to korzystam z dodatkowej zniżki 10% dla nowego klienta jak to było teraz w PZU.
Polecam tę metodę wszystkim, bo uważam ze o stałego klienta powinno się dbać. A nie jest to trudne, ponieważ można teraz wypowiedzieć umowę ostatniego dnia jej trwania.
Albo pójdzie w górę ;-)Druss pisze:mam nadzieje ze jak przekrocze wiek 26 to cena za OC spadnie mi dramatycznie...
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
słyszałem że od tego roku (2012) ubezpieczenia znowu w górę mają iść , w TV o tym mówili ;-)
a czemu miałem :?: :?:adrian949 pisze:Ja trzy lata temu miałem 60% zniżek :-D
Ps:
Ps:
tylko ceny części do takiego Dafa też odpowiednio drogie są ;-)Ja w hdi za S8 oc+nw płace 800 zł ... Daf 2001 r. oc+nw 3500 zł 6
Ps:
Ps:
tutaj chyba mozna dokupic ciekawy Assistance dla tych którzy nie mają w pakiecie
http://www.starter24.pl/
http://www.starter24.pl/
-
- Forum Audi A8