audik pisze:LINK4
polecam jakieś kalkulatory internetowe wszędzie wpisać swój numer telefonu zaraz się odezwą, a potem tylko zbijać cenę ;-)
a co do mini-casco - wypłata jak ci rąbną auto, albo drzewo na niego spadnie ewentualnie kometa 8-)
Mam ubezpieczone w LINK-4 autko , tylko zwróć uwagę na to , iż moje autko to 1994 rok (AC i tym podobne brak na taki rocznik) dzwoniłem do nich i pytałem się o polisę OC , krzyknęli 1385zł i nic taniej na rok przy 60%zniżki .
Wpisałem właśnie w taki kalkulator swoje dane i zadzwonił facet z "Ergo Hestii " i zaproponował 1050 zł na rok . Zadzwoniłem do Link-4 , żeby wypowiedzieć im ubezpieczenie , po 5 minutach zadzwonił do mnie konsultant z Link 4 i powiedział , że przeliczyli jeszcze raz moją ofertę i za 1080zł :shock: mi ubezpieczą autko + mini-asistans ( darmowe holowanie jak by auto się popsuło ) + ubezpieczenie szyb + NW :mrgreen:
Najśmieszniejsze to że jak dzwoniłem o nich wcześniej to te niecałe 1400zł było tylko OC+NW i NIC TANIEJ , a jak chciałem zrezygnować to nagle o 300zł zjechali i dorzucili jeszcze ubezpieczenie szyb + Mini-asistans .
Sposób na niższe ubezpieczalnie , to tak jak ja zrobiłem , powiedzieć że rezygnuję i bez problemu znajdą wam tańsze ubezpieczenie . :mrgreen: