Jak w temacie. Zamierzam przeprowadzić kompleksową odnowę auta. Korzystaliście z ich usług? Macie jakąś wiedzę?
http://www.ochronalakieru.pl/
8-)
![]() |
![]() |
![]() |
[inne] Korzystaliście?
-
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
Konkretnie o tej firmie... nic.Serrgiusz pisze:Macie jakąś wiedzę?
Sam natomiast kiedyś kiedyś o mały włos nie otworzyłem stacji S-PLUS więc widziałem na własne oczy jakie cuda można zrobić z autem - w kompleksową odnowę trzeba trochę zainwestować pln-ów ale w przypadku aut kilkuletnich, używanych zgoodnie z ich przeznaczeniem (czyli takie które nie stoją w garażu pod plandeką i nie są ciągle "lizane" na niedzielny wyjazd do kościoła) efekt może być wręcz piorunujący.
Do S-PLUS zaprowadziłem też kiedyś Patrola używanego do off-road'u na odnowienie środka (auto sporo przeszło w terenie...... po otwarciu drzwi od razu witało zdechłym szczurem) - ideału z tej tapicerki nie dało się wyciągnąć ale sam nigdy bym go tak nie wysprzątał i nie wyprał....... nawet pachniało w środku co moim zdaniem graniczyło z cudem :lol:
Napisz do kolegi SJake bo z tego co wiem to On ma właśnie taką firmę (niestety z nazwy nie kojarzę więc stronki nie zapodam).......... wprawdzie zupełnie po drugiej stronie stronie miasta (Ty ↔ On) ale to klubowicz więc pewnie dowiesz się wszystkiego przede wszystkim rzetelnie. Jakbyś potrzebował to mogę podesłać numer telefonu.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Tak zapodałem przy niedzieli. Przez przypadek trafiłem na ich stronę. I naprawdę robi wrażenie. Chciałem wiedzieć czy rzeczywiście różnica między nimi a innym praniem i renowacją jest taka duża. O ile z zewnątrz to dam sam radę. To do środka to już wolę skorzystać a usługi. Może "SJake" zapoda link do swojej strony. Coś pochwali się usługą.
8-)
8-)
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
SJake nie zdąży podać bo zrobię to ja :-P http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=63 , http://www.sklep.polishangel.pl/
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
- FOSS
- Super Klubowicz
ŁŁeeeeeee..... no teraz to byłeś szybszy nawet od Chuck'a Norris'a :lol:pioter pisze:SJake nie zdąży podać bo zrobię to ja :-P
No właśnie to.
Przyznaję, w tym wypadku wykazałem się totalnym lenistwem bo zerknąłem w telefon i tam to miałem :-x
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
Jest kontakt więc zadzwoń.... z tego co wiem usługa jest także :->Serrgiusz pisze:Ale to chyba tylko sklep? Nie znajduję usługi, cennika.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-